18.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πακιστανοί με μαχαίρια σκόρπισαν τρόμο φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρόμος επικράτησε στη Νέα Ιωνία όταν δύο Πακιστανοί, που κρατούσαν μαχαίρια, επιτέθηκαν σε περαστικούς φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ»!

Ειδικότερα, το συμβάν συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (14/12) κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας και ειδικότερα στην οδό Αγίου Γεωργίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έλαβαν σήμα από την Άμεση Δράση ότι υπήρχε άτομο Πακιστανικής καταγωγής, με μαύρο μπουφάν, το οποίο κινούνται στην πεζογέφυρα του Ηλεκτρικού στη Νέα Ιωνία και κρατούσε μαχαίρι.

Άμεσα η ομάδα ΔΙΑΣ κινήθηκε προς το σημείο. Κατά τη μετάβασή τους, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι το εν λόγω άτομο κρατούσε μαχαίρι στο χέρι του και φώναζε «Allahu Akbar». Ο εν λόγω Πακιστανός έφτασε έξω από γνωστό φαστ φουντ της περιοχής και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην οδό Αγίου Γεωργίου όπου συναντήθηκε με άλλον ομοεθνή του, ο οποίος φορούσε λευκή μπλούζα και κρατούσε επίσης μαχαίρι.

Βρέθηκε το ένα μαχαίρι

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στους αστυνομικούς, οι δύο άνδρες επιτέθηκαν σε περαστικούς και στο σημείο επικράτησε πανικός. Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα με το μαύρο μπουφάν ενώ κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και ο δεύτερος αλλοδαπός.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του πρώτου ένα μαχαίρι, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων είχε προλάβει να το πετάξει.

Αμφότεροι οι δύο άνδρες, 36 και 20 ετών αντίστοιχα, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας όπου ακολούθησε η σύλληψή τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό