29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Προετοιμασία με απουσίες ενόψει ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν έχοντας δύο κρίσιμα ματς για το πρωτάθλημα και τον μεγάλο τελικό κυπέλλου κόντρα στον Άρη(25/05). Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» ενόψει ΠΑΟΚ καθώς, εκτός από την προπόνηση του Σαββάτου (11/05) έμεινε ο Σέκενφελντ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην επιγονατίδα. Ενώ ο Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Απών λόγο ίωσης ήταν και ο Βέρμπιτς, απόντας με άδεια για προσωπικούς λόγους ήταν και ο Αϊτόρ.

Από την άλλη, ευχάριστα ήταν τα νέα στον Παναθηναϊκό για τους Μπερνάρ, Μλαντένοβιτς οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, θέτοντας εαυτούς στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την αναμέτρηση της προσεχής Τετάρτης (15/05) κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά στο γήπεδο της «Τούμπας».

Το δελτίου τύπου του Παναθηναϊκού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθως αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος σε παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Κανονικά ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας οι Μπερνάρ, Μλαντένοβιτς. Ατομικό ακολούθησε ο Ιωαννίδης, γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα της επιγονατίδας έκανε ο Σένκεφελντ, απών λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς, ενώ άδεια για προσωπικούς λόγους είχε ο Αϊτόρ. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό