ΥγείαΗ κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικόBy NewsBay23 Μαΐου 20240FacebookTwitterPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωTumblrViber Ειδήσεις Ελλάδα Η κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό – Newsbeastplay Τι δείχνει νέα μελέτη Ειδήσεις ΠΗΓΗTagsγνωστικήεγκεφαλικόεγκέφαλοςκαικατανάλωσημεπαρακμήπερισσότερωνσυνδέεταιΤροφίμωνΥΓΕΙΑυπερεπεξεργασμένωνΣχετικά άρθραΣτο μικροσκόπιο, «πλαστό» τιτάνιο σε εξαρτήματα αεροπλάνων Boeing και Airbus Και τρίτο επεισόδιο εξαφάνισης τουριστών μέσα σε λίγες ημέρες Δράστης μαχαίρωσε τρία άτομα και «έπεσε» από τα πυρά της Αστυνομίας πριν την έναρξη του Euro Ανησυχία Γαλλίας, Γερμανίας και Βρετανίας, για την επέκταση του πυρηνικού του προγράμματος Έρρικα Πρεζεράκου: Το συγκινητικό μήνυμα για το ατύχημά της και το «ευχαριστώ»