31.8 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Ιστορική νίκη για Εθνικό, κέρδισε Ολυμπιακό και κατέκτησε το πρώτο του κύπελλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτα πράγματα στον Λαιμό και τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο γυναικών. Μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, ωστόσο ο Εθνικός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και στη διαδικασία των πέναλτι να επικρατήσει με 4-2 και να κατακτήσει το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του.

Παίζοντας χωρίς άγχος απέναντι στη σπουδαία ομάδα του Ολυμπιακού, ο Εθνικός κατάφερε να κάνει μία τεράστια ανατροπή και σταμάτησε το σερί των «ερυθρόλευκων», οι οποίες είχαν πέντε σερί κατακτήσεις. Η ομάδα του Στέφανου Λεάνδρου… δίψαγε για διάκριση και η Σωτηρέλη σίγουρα ήταν το πρόσωπο του αγώνα, καθώς η τερματοφύλακας του Εθνικού, ήταν αυτή που πέτυχε το τελευταίο γκολ, για να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Tα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 3-3, 3-2.Τα πέναλτι: 2-4

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου.

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη 1, Καραμπέτσου 3, Οικονόμου, Τέρνερ 1, Μπέτα, Νίνου 3, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Μιχαΐλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 1, Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Four γυναικών:

Παρασκευή, 10 Μαΐου – ΗμιτελικοίΆλιμος – Ολυμπιακός 9-19Εθνικός – Βουλιαγμένη 17-15 πεν. (12-12 κ.δ.)

Σάββατο, 11 Μαΐου – ΤελικόςΟλυμπιακός – Εθνικός 11-13 πεν. (9-9 κ.δ.)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό