23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Bradley Cooper έγινε 48 και το γιόρτασε με τη γυναίκα της ζωής του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης μεγαλώνει αλλά παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο Hollywood.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Bradley Cooper ο οποίος έγινε 48 ετών. O Χολυγουντιανός σταρ έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και δεν είναι τυχαίο πως το 2011 το περιοδικό People τον ψήφισε ως τον «Πιο Σέξυ Άνδρα».

Ο διάσημος ηθοποιός-σκηνοθέτης έχει κερδίσει τον καλύτερο ρόλο της ζωής του χάρη στην Irina Shayk, αυτόν του πατέρα. Η κόρη τους είναι η μεγάλη του αδυναμία και δεν είναι λίγες οι φορές που μπαμπάς-κόρη εντοπίζονται από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της εξόδου τους.

Ο Bradley Cooper είναι ένας τρυφερός μπαμπάς

Πριν λίγα 24ωρα ο 48χρονος εθεάθη με την 5χρονη Lea στο Μanhattan και έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο τη βόλτα τους. Ντυμένος με casual look, ο ηθοποιός συνόδευσε τη μικρή στο σχολείο και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

https://www.instagram.com/p/CnA_LRjtmR0

Η μικρή Lea φορούσε ένα ροζ φόρεμα και δεν άφησε λεπτό το χέρι του μπαμπά της. Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ο Cooper κρατά το μπουφάν και το σακίδιο της κόρης του, αποδεικνύοντας πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι.

Μήπως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper «έπαθαν» Bennifer; Όλοι μιλάνε για τις κοινές διακοπές του

Ο 48χρονος έχει τονίσει πως η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του με κάθε τρόπο. Σε συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres τον Απρίλιο του 2019 ο Cooper δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μου επέτρεψε να αγκαλιάσω τον παιδικό μου εαυτό χωρίς κανένα φόβο κρίσης. Μπορώ απλά να παίζω με παιχνίδια όλη την ημέρα ή να παρακολουθώ ατέλειωτα κινούμενα σχέδια και να μην νομίζω ότι χάνω τον χρόνο μου. Λατρεύω τα κινούμενα σχέδια».

https://www.instagram.com/p/CnASa6LJtdlShayk-Cooper ξανά μαζί;

Οι φωτογραφίες από τις κοινές τους εξόδους κάνουν συχνά τον γύρο του διαδικτύου και ενισχύουν τις φήμες επανασύνδεσης. Ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως το πρώην ζευγάρι προσπαθεί ενεργά να μεγαλώσει την οικογένειά τους, ξεκινώντας τις προσπάθειες απόκτησης παιδιού. Cooper και Shayk κάνουν τα πάντα για την 5χρονη κόρη τους Lea για χάρη της οποίας διατηρούν φιλικές σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/CksPOB6KoyB

από το στενό περιβάλλον του μοντέλου τονίζει πως Shayk και Cooper σκέφτονται έντονα την επανασύνδεση, ειδικά μετά τις κοινές τους διακοπές το περασμένο καλοκαίρι.

«Ήταν μια πραγματική οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να ξαναβρεθούν μαζί. Η Ιrina θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδερφάκι. Και οι δύο δεν έχουν κάνει κάποια σοβαρή σχέση με άλλον άνθρωπο και σκέφτονται πολύ να κάνουν ένα ακόμη παιδί», είχε δηλώσει πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

Η γέννηση της κόρης του και ο χωρισμός με την Irina Shayk

Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 9 Απριλίου 2017, καρπό του έρωτά της με τον Bradley Cooper. Ο ηθοποιός και το μοντέλο ήρθαν κοντά όταν εκείνη χώρισε με τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo με τον οποίο είχε μια επεισοδιακή και παθιασμένη σχέση. Λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες που αποκάλυψαν το δεσμό τους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Shayk απέφυγε τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να αποτραβηχτεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με πολλούς να χρεώνουν το γεγονός σε «τρίτο πρόσωπο» και συγκεκριμένα στην Lady Gaga. Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Bradley Cooper ότι άφησε το καλλίγραμμο μοντέλο για την ταλαντούχα συμπρωταγωνίστριά του Lady Gaga, με το σενάριο αυτό να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

κεντρικής: apimages.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό