16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ερντογάν απέκτησε ένα Togg με συμβολικό αριθμό κυκλοφορίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανάμεσα στα ισχυρά χαρτιά του προεκλογικού αγώνα του Ερντογάν είναι και η τουρκική εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει μπροστά του τις εθνικές εκλογές και κάνει τα πάντα προκειμένου να τις κερδίσει. Μοιράζοντας λεφτά, κάνοντας επίθεση φιλίας στη χώρα μας και τάζοντας στους πολίτες της χώρας του ευημερία.

Ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται ότι μπορεί και ιδιαίτερα την TOGG. Την τουρκική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Που βέβαια δεν απευθύνεται σε πολλούς Τούρκους, μιας και ελάχιστοι μπορούν να αποκτήσουν το ένα προς το παρόν μοντέλο της, το Togg T10X.
Ο Ερντογάν πάντως είναι ένας από αυτούς, μιας και πρόσφατα παρέλαβε το δικό του Togg σε ειδική εκδήλωση.

Cumhurbaşkanımız @RTErdogan, teslim aldığı ilk Togg’un sürüşünü gerçekleştirdi. pic.twitter.com/PWTVNKXa1g
— Erdoğan Dijital Medya (@RTEdijital) April 3, 2023

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αριθμός 2071 της πινακίδας του, ο οποίος φυσικά και δεν είναι τυχαίος, μιας και συμβολίζει τη χιλιετία που έχει σχεδόν περάσει από το 1.071. Όταν οι Σελτζούκοι Τούρκοι είχαν σημειώσει στο Μαντζικέρτ την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.  
Η TOGG πάντως έχει υψηλές φιλοδοξίες, μιας και έχει θέσει ως στόχο έως το 2030 να κατασκευάζει 1 εκατομμύριο οχήματα που θα ανήκουν σε πέντε κατηγορίες.

Yolun da bahtın da açık olsun @Togg2022 🇹🇷 pic.twitter.com/UtpVAGJHto
— Erdoğan Dijital Medya (@RTEdijital) April 3, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό