16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι fans της φανερά αδυνατισμένης Κris Jenner πιστεύουν πως τα κατάφερε παίρνοντας το χάπι Ozempic

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κris Jenner έχει αδυνατίσει τόσο πολύ και σε σύντομο χρονικό διάστημα που πολλοί πιστεύουν ότι χρησιμοποίησε κρυφά το χάπι που είναι για τον διαβήτη.

Η Κris Jenner ήδη λίγο πριν το καλοκαίρι φαινόταν ιδιαίτερα ανανεωμένη όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, με αποκορύφωμα τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στα social media στις οποίες φαίνεται πως πραγματικά έχει χάσει πάρα πολλά κιλά.

Οι fans της, ωστόσο, σύμφωνα με την Page Six, βλέποντας τις φωτογραφίες στην ανάρτησή της από το ταξίδι της στην Τοσκάνη, έκαναν πολλά σχόλια πιστεύοντας πως κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά σε τόσο λίγο διάστημα χρησιμοποιώντας το Οzempic, ένα φάρμακο που είναι για τον διαβήτη τύπου 2.

https://www.instagram.com/p/Cw4B9ZvLnJo/

Το συγκεκριμένο φάρμακο έχει γίνει viral εδώ και αρκετό καιρό, καθώς πολλοί celebrities φαίνεται να το χρησιμοποίησαν για να χάσουν κιλά, παρότι δεν είναι εγκεκριμένο για κάτι τέτοιο. Όπως είχε εξηγήσει και στο queen.gr η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Δήμητρα Γλυνού:

«Το Ozempic είναι εγκεκριμένο μόνο για τον διαβήτη! Το δραστικό συστατικό, η σεμαγλουτίδη, έχει εγκριθεί για απώλεια βάρους με την εμπορική ονομασία Wegovy. Τόσο το Ozempic όσο και το Wegovy είναι εμπορικές ονομασίες για τη σεμαγλουτίδη και τα ενέσιμα. Αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Το Wegovy είναι εγκεκριμένο από τον FDA για τη θεραπεία του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας».

Τι είναι το Ozempic; Βοηθά στην απώλεια βάρους; Η ειδικός λύνει τις απορίες μας

Παράλληλα, σε ένα από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο post της η Κris Jenner, ένας follower άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως και η Khloé αλλά και η Kim Kardashian είχαν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο φάρμακο για να χάσουν βάρος. Και παρότι, η Κris δεν ασχολήθηκε με τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της, η 39χρονη Khloé, τον περασμένο Ιανουάριο είχε απαντήσει σε αντίστοιχο σχόλιο λέγοντας:

«Ας μην δυσφημούμε τα χρόνια που γυμνάζομαι. Ξυπνάω 5 ημέρες την εβδομάδα στις 6 το πρωί για να προπονηθώ. Σταματήστε με τις υποθέσεις σας».

https://www.instagram.com/p/Cu5FFkwSi2P/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό