16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με… γαλλικό άρωμα το νέο Mitsubishi Colt

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mitsubishi παρουσίασε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο Colt, το οποίο είναι σχεδόν αντίγραφο του Renault Clio, με διαφορετικό σήμα.
Ωστόσο, υπάρχουν διακριτικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η διαφοροποιημένη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό του Colt, θα βρείτε ένα στάνταρ σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ή 9,3 ιντσών που προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα για Android Auto και Apple CarPlay.
Ο πίνακας οργάνων διαθέτει στάνταρ ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών, ενώ διατίθεται και προαιρετική οθόνη 10 ιντσών.

Κάτω από το καπό, το νέο Colt παρουσιάζει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από έναν κινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν συνολικά 143 ίππους.
Επιπλέον, θα προσφέρονται δύο συμβατικές εκδόσεις: ένας τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,0 λίτρων που αποδίδει 67 ίππους και ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που αποδίδει 91 ίππους.

Παρόλο που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή του, το Colt θα προσφέρεται σε τρία καλά εξοπλισμένα επίπεδα εξοπλισμού.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στο εργοστάσιο στην Προύσα της Τουρκίας, ενώ οι ευρωπαϊκές εκθέσεις αναμένεται να παραλάβουν το Colt το φθινόπωρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό