23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η VW κάνει τη συνέχεια μιας εκ των καλύτερων διαφημίσεων της για χάρη των ID.4 GTX και ID.5 GTX

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια από τις καλύτερες διαφημίσεις όλων των εποχών της VW ήταν αυτή που έδειχνε έναν πατέρα να αγοράζει ένα μεταχειρισμένο Golf 3 για το γιο του από μια ηλικιωμένη, θεωρώντας πως η χρήση που του έκανε η γιαγιούλα ήταν χαλαρή, αλλά η γιαγιά μόνο αργά δεν οδηγούσε το Golf της.

Η γερμανική εταιρία για να διαφημίσει τις GTX εκδόσεις των ID.4 και ID.5 έδωσε στη δημοσιότητα τη συνέχεια θα μπορούσαμε να πούμε της παραπάνω διαφήμισης, με μια γιαγιά να πουλά το παλιό της Golf, αλλά να νοιώθει μελαγχολία με την απόφασή της, μέχρι που περνά έξω από μια αντιπροσωπεία της VW και βλέπει το ID.4 GTX.
Έτσι αποφασίζει να πάρει το αυτοκίνητο για test drive, εκπλήσσοντας τον υπάλληλο της αντιπροσωπείας με τις οδηγικές της ικανότητες.

Τα ID.4 GTX και ID.5 GTX παίρνουν κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, με την κίνηση να στέλνεται by default στον πίσω άξονα, καθώς ο εμπρός ηλεκτροκινητήρα ενεργοποιείται μέσα σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου, όταν το απαιτούν οι συνθήκες.
Το σύνολο αποδίδει 299 άλογα και τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 6,3 δευτερόλεπτα, τα 0-60 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρικά στα 180 χλμ/ώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό