23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Και το VW ID. Buzz έγινε GTX με 340 ίππους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η VW πρόσθεσε ακόμα ένα μοντέλο στη σπορ γκάμα των GTX της. Αυτή τη φορά πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του ID. Buzz, που θα είναι διαθέσιμη τόσο με κανονικό όσο και με επιμηκυμένο μεταξόνιο.

Το VW ID. Buzz GTX είναι τετρακίνητο, άρα με δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά 340 ίππους, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 6,5 δεύτερα.

Η έκδοση με το κανονικό μεταξόνιο έχει μπαταρία με μικτή ενεργειακή χωρητικότητα 84 kWh (καθαρή 79) που φορτίζει με έως και 185 kW. Στη Long η μπαταρία είναι μεγαλύτερη -μικτή χωρητικότητα 91 kWh και καθαρή 86- και φορτίζει και με μεγαλύτερη ισχύ (200 kW).

Αισθητικά το ID. Buzz GTX έχει μια πιο δυναμική εμφάνιση σε σχέση με τις στάνταρ εκδόσεις του, με έναν πιο επιθετικό προφυλακτήρα με μαύρες λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν και τα άλλα GTX της γκάμας.

Κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό του με τις κόκκινες ραφές και τις λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν.

Η έκδοση με το στάνταρ μεταξόνιο είναι διαθέσιμο με 5 ή με 6 ανεξάρτητες θέσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες και σε αυτήν με το αυξημένο μεταξόνιο. Που είναι διαθέσιμη και με θέσεις για εφτά.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν νέα συστήματα υποβοήθησης και αναβαθμισμένο infotainment με οθόνη 12,9 ιντσών πλέον, καθώς και χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό