14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Subaru teasάρει το Sport Mobility Concept

Ειδήσεις Ελλάδα

H Subaru ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στην έκθεση κινητικότητας της Ιαπωνίας (παλαιότερα γνωστή ως έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο), η οποία θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Tokyo Big Sight και θα ανοίξει τις πύλες της τις 25 Οκτωβρίου, όπου και θα παραμείνουν ανοικτές έως και τις 5 Νοεμβρίου.
Στο περίπτερο της, η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει τα Solterra, Crosstrek και δύο εκδόσεις του Levorg Layback, καθώς και μια ειδική έκδοση του Forester.

Ωστόσο, αυτό που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα είναι το Sport Mobility Concept, με τη Subaru να δίνει σήμερα μια teaser φωτογραφία αυτού. Από αυτή φαίνεται να είναι ένα δίθυρο κουπέ με φουτουριστικό στυλ, τετράγωνους θόλους τροχών και κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέφτες, το οποίο θα φέρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.
Το λογότυπο της εταιρίας -ήτοι οι Πλειάδες, το σύμπλεγμα των έξι αστέρων, μέρος του αστερισμού του Ταύρου- είναι φωτιζόμενο και βρίσκεται στο άκρο του καπό. Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε φωτιζόμενα στοιχεία σε σχήμα C στο επάνω μέρος του παρμπρίζ, που πιθανώς σχετίζονται με συστήματα υποβοήθησης οδηγού και την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό