16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Hyundai ανανεώνει και αναβαθμίζει το i30

Ειδήσεις Ελλάδα

Το i30, που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai, ανανεώνεται και αναβαθμίζεται προκειμένου να εναρμονιστεί με τα τελευταία τεχνολογικά δεδομένα.

Οι αισθητικές διαφοροποιήσεις είναι μικρές μιας και έχει προηγηθεί ένα facelift του μοντέλου. Στην ουσία περιορίζονται σε μικρο-αλλαγές στη μάσκα και στους προφυλακτήρες, τα LED φώτα (προβολείς και πίσω) στα νέα χρώματα και τις καινούργιες ζάντες.

Στο εσωτερικό ναι μεν δεν έχει αλλάξει η βασική σχεδίαση του ταμπλό αλλά οι καινούργιες οθόνες κατορθώνουν να του προσδώσουν μια πιο σύγχρονη εικόνα. Στάνταρ είναι μια έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών, ενώ προαιρετικά είναι διαθέσιμος ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών. Το παρόν δίνουν αρκετές θύρες USB-C, ενώ πλέον οι ενημερώσεις γίνονται over the air (ΟΤΑ).

Κατά τα άλλα υπάρχει ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης με στάνταρ τα Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist και  Intelligent Speed Limit Assist. Προαιρετικά είναι διαθέσιμα και τα Junction Turning και το Highway Driving Assist 1.5, που παρέχουν επιπλέον ασφάλεια.

Η γκάμα περιλαμβάνει και πάλι την πιο σπορ έκδοση N-Line, ενώ δεν έχουν γίνει αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων και των αμαξωμάτων. Έτσι το i30 είναι και πάλι είναι διαθέσιμα ως hatchback, fastback και στέισον, ενώ οι κινητήρες είναι οι 1.5 MPI, 1.0T, και 1.5T με 110, 120 και 159 ίππους αντίστοιχα. 

Η παραγωγή του ανανεωμένου i30 θα ξεκινήσει τον Απρίλιο εργοστάσιο της Hyundai στο Nošovice της Τσεχίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό