16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Gunther Werks παρουσίασε την Touring Turbo Edition Coupe

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Gunther Werks μόλις αποκάλυψε τη νέα, καυτή δημιουργία της με βάση την Porsche 911 (993) στο The Quail, A Motorsports Gathering, κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτοκινήτου του Monterey. Ονομάζεται Gunther Werks Touring Turbo Edition Coupe και βασίζεται στην Turbo έκδοση της 993.

Αποτελεί την πιο ακραία “remastered” έκδοση της Porsche 911 (993) Turbo και διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό. Αντί για μια μεγάλη πίσω αεροτομή, το Touring μοντέλο διαθέτει μια ducktail αεροτομή -εμπνευσμένη από την Carrera 2.7 RS του 1972- με την ελπίδα να δείχνει λιγότερο επιθετική.

Μηχανικά, το αυτοκίνητο διαθέτει έναν 4,0-λίτρο αερόψυκτο twin-turbo κινητήρα που φέρει την υπογραφή της Rothsport Racing. Η διαχείριση του κινητήρα γίνεται με εγκέφαλο της Motec, με την απόδοση του να αγγίζει τα 750 άλογα. Η Gunther Werks λέει ότι ο σχεδιασμός της νέας αεροτομής παρέχει βέλτιστη ροή αέρα στο χώρο του κινητήρα και με τη σειρά του στον ανεμιστήρα του αερόψυκτου κινητήρα, ενώ ένα carbon κάλυμμα είναι ειδικά ενσωματωμένο με το σπόιλερ για να δημιουργήσει ένα ram air εφέ.

Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του γνήσιου εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων της 993, της Getrag, με την Gunther Werks να υπόσχεται τεράστιες ποσότητες μηχανικής πρόσφυσης. Τα φρένα είναι της Brembo αποτελούμενα από εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες δαγκάνες πίσω, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.360 κιλά, καθώς το φαρδύ αμάξωμα είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από ανθρακονήματα, ενώ διαθέτει σύστημα ενεργής ανάρτησης με coilover αμορτισέρ.

Περνώντας στην καμπίνα του αυτοκινήτου, υπάρχουν υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, καθώς και ένας νέος πίνακας οργάνων από αλουμίνιο και διάφορα μέρη από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων.
Η Gunther Werks δεν διευκρίνισε τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα κατασκευάσει, ούτε την τιμή του, αλλά δέχεται ήδη παραγγελίες από υποψήφιους πελάτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό