18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Cadillac επιβεβαίωσε τις Blackwing εκδόσεις των CT4-V και CT5-V

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Μάιο του 2019, η Cadillac παρουσίασε τα νέα CT4-V και CT5-V, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά της Αμερικής. Το πρώτο φορά έναν 2,7-λίτρων turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 324 ίππων με 500 Nm ροπής, ενώ το δεύτερο εξοπλίζεται με τον 3,0-λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 360 ίππων με 542 Nm ροπής.
Όταν παρουσιάστηκαν τα μοντέλα, πολλοί ήταν αυτοί που απογοητεύτηκαν, καθώς το ATS-V (που πρακτικά αντικαθίσταται από το CT4-V) απέδιδε 464 άλογα, ενώ το CTS-V (που πρακτικά αντικαθίσταται από το CT5-V) διέθετε έναν 6,2-λίτρων V8 κινητήρα, απόδοσης 640 ίππων και 854 Nm.

Δύο, όμως, μέρες μετά τα αποκαλυπτήρια των CT4-V και CT5-V, η Cadillac έδωσε μερικές φωτογραφίες των δυνατότερων εκδόσεων των δύο μοντέλων, χωρίς να ανακοινώνει πολλές λεπτομέρειες για αυτά. Έκτοτε κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο αυτών εκδόσεων, για να έρθει σήμερα η αμερικάνικη εταιρία να κάνει γνωστό ότι οι δυνατότερες εκδόσεις θα φέρουν το λογότυπο Blackwing.
Ακόμα, η Cadillac επιβεβαίωσε ότι τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing θα προσφέρονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα δύο μοντέλα να αντιπροσωπεύουν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η εταιρία, όσον αφορά τις επιδόσεις και την ευχαρίστηση του οδηγού. Ακόμα, τα δυο Blackwing μοντέλα θα διαθέτουν αλλαγές στο πλαίσιο και προηγμένη τεχνολογία στα συστήματα ελέγχου και των κινητήρων τους.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι κινητήρα θα έχουν κάτω από το καπό τους τα μοντέλα. Τέλος, η Cadillac είχε προγραμματίσει να βγάλει στην αγορά τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing φέτος το καλοκαίρι, αλλά εξαιτίας της κρίσης που πλήττει την αγορά ο νέος κορωνοϊός, το λανσάρισμα τους θα καθυστερήσει περίπου ένα εξάμηνο. Άρα, τα δύο μοντέλα αναμένονται προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό