18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η συγγνώμη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγγνώμη απ΄ όλους και ειδικά από εκείνους που έγιναν στόχος των χάκερς μέσω των δικών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς εστίασε την «απολογία» του στην οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ, που ακόμη θρηνεί, αλλά και τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Κρις Μίντλετον, που επίσης υπήρξαν αποδέκτες χυδαίων και ρατσιστικών σχολίων.

«Γεια σας, είμαι πίσω ξανά και θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό με τα social media που έγινε νωρίτερα και για το οποίο ήδη διεξάγεται έρευνα. Τα tweets και τα ποσταρίσματα ήταν εξαιρετικά χυδαία και απρεπή και προσωπικά είμαι απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος είπε αυτά τα χυδαία πράγματα», έγραψε ο Γιάννης.

«Νιώθω άσχημα που οι Μπακς, Κρις (Μίντλετον), Λεμπρόν και η οικογένεια του Κάρι συμπεριλήφθηκαν σε αυτά τα χυδαία και αναληθή tweets. Ειδικά νιώθω άσχημα για την οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ, την περίοδο όπου θρηνούν να δέχονται αυτή την αρνητική και απαράδεκτη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση προς την οικογένεια μου και να είστε ασφαλείς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό