19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανακούφιση στο Μιλγουόκι, απέφυγε τα χειρότερα ο Giannis

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτιμάται πως απέφυγε τα χειρότερα, γλύτωσε τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, αλλά παραμένει ένα ερωτηματικό όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Ο «Greek Freak» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/04).

Τελικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια του «The Athletic» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη τράβηγμα στην γάμπα και στάθηκε τυχερός αφού απέφυγε τη ζημιά στον αχίλλειο τένοντα, γεγονός που αποτελεί το καλύτερο δυνατό σενάριο.

Το πότε θα επιστρέψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θεωρείται βέβαιο για την ώρα, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τέτοιοι τραυματισμοί διαρκούν συνήθως 1-2 εβδομάδες. Ωστόσο, τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα θα αντιδράσει ο οργανισμός κάθε ανθρώπου στην θεραπεία. Έτσι, εφόσον το εν λόγω χρονοδιάγραμμα ισχύσει, ο Giannis θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών του 1ου γύρου των play-off του NBA.

Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο πως ο Έλληνας σταρ θα απουσιάσει από τα τρία τελευταία ματς των Μιλγουόκι Μπακς στην κανονική περίοδο του NBA, τα οποία είναι απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ εντός και εκτός, αλλά και στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Τα «ελάφια» χρειάζεται να κάνουν το 3/3 ώστε να διατηρήσουν την τύχη στα… χέρια τους και να εξασφαλίσουν την 2η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια.

Φυσικά, υπάρχει ο κίνδυνος οι Μπακς να πέσουν ακόμα και στην 6η θέση της βαθμολογίας, κάτι που – σαφώς – είναι ανεπιθύμητο. Υπενθυμίζεται πως ο 2ος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα που θα διεξαχθεί στα play-in ανάμεσα στον 7ο και τον 8ο της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα τεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά της Περιφέρειας με τον νικητή του ζευγαριού του 4ου απέναντι στον 5ο.

Επίσης, αν η ομάδα του Μιλγουόκι τερματίσει 4η θα αντιμετωπίσει τον 5ο στον 1ο γύρο, αν πέσει στην 5η θέση θα κοντραριστεί με τον 4ο αλλά με μειονέκτημα έδρας, ενώ αν καταλήξει στην 6η θέση θα παίξει με τον 3ο, εκ νέου με μειονέκτημα έδρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό