18.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Οι Μπακς ξέσπασαν και κέρδισαν… χρόνο για Giannis

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν με την πλάτη γυρισμένη στον τοίχο και για μία ακόμη φορά δίχως Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ, αλλά πραγματοποίησαν μία φοβερή εμφάνιση και διέλυσαν με 115-92 τους Ιντιάνα Πέισερς, ώστε να μειώσουν σε 3-2 την σειρά και να περιμένουν την επιστροφή των δύο πρώτων σκόρερ τους.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν σε καταπληκτική βραδιά και σταμάτησε στους 29 πόντους, μαζεύοντας και 12 ριμπάουντ, ενώ φοβερός ήταν και ο Μπόμπι Πόρτις που ήθελε να… εξιλεωθεί για την αποβολή του στο Game 4 και είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Μπίσλεϊ με «βροχή» 3πόντων πέτυχε 18 πόντους, με τον Μπέβερλι να έχει 13 πόντους και 12 ασίστ.

Οι Πέισερς έμειναν σε… ρηχά νερά και είχαν για πρώτο σκόρερ τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με 16 πόντους, ενώ ο Πασκάλ Σιάκαμ έμεινε στους 12 πόντους μετά από τις εξαιρετικές άμυνες από τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς. Έτσι, τα «ελάφια» παραμένουν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κέρδισαν χρόνο εν αναμονή των επιστροφών του «Greek Freak» και του Λίλαρντ.

Ο Λίλαρντ έχει ήδη κάνει προπονήσεις κι εκτιμάται πως θα προλάβει το Game 6, το οποίο είναι προγραμματισμένο για αργά το βράδυ της Πέμπτης (02/05, 23:00). Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας αθλητής επέστρεψε στο παρκέ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του την Τρίτη (30/04) και θεωρείται αμφίβολος. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό