16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Giannis παντρεύεται με την αγαπημένη του Μαράια και καλεί όλα τα Σεπόλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήρθε η ώρα του Giannis να… ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του Μαράια, μιας και μετά από την πρόταση γάμου που της έκανε και εκείνη φυσικά είπε το «ναι» η τελετή για να το επισημοποιήσουν έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, και η αγαπημένη του βρίσκονται πολλά χρόνια σε σχέση και η ευτυχία, είναι κάτι που αποτυπώνεται στα μάτια τους. Η ώρα της επισημοποίησης λοιπόν ήρθε σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, και αυτή επρόκειτο να γίνει το καλοκαίρι σε μια εκκλησία στην ιστορική πόλη της Πύλου.

Το ζευγάρι, θα κάνει μια λιτή τελετή, έχοντας ως καλεσμένους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φίλους και οικογένεια, σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα στην ζωή τους. Ο Giannis, φυσικά δεν ξεχνάει το μέρος από όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ποτέ, και αυτό το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Έλληνας star του NBA, θα καλέσει και όλα τα Σεπόλια στην ξεχωριστή τελετή.

Η μελλοντική σύζυγός του Μαράια, μάλιστα είχε προϊδεάσει, το γεγονός προς το κοινό, μέσα από μια παλιότερη ανάρτησή της, έχοντας τότε φουντώσει ακόμη παραπάνω τις φήμες που ήδη υπήρχαν περί γάμου. Είχε αναρτήσει, ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου βρισκόταν σε ένα οίκο με νυφικά φορέματα, και είχε συνοδεύσει το ποστ γράφοντας “η ζωή τελευταία”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό