16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Αττική Οδός οφείλει να ενημερώσει τις επόμενες ημέρες για τις αποζημιώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς σχετικά, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση εντοπίζει και διορθώνει τις αδυναμίες ώστε να φτάσει στο απαιτούμενο σημείο θωράκισης έναντι των καιρικών φαινομένων.

«Είμαστε μια κυβέρνηση που έχουμε το ειδικό, ηθικό και πολιτικό βάρος έτσι ώστε να εντοπίζουμε τις αδυναμίες και να τις διορθώνουμε με στόχο κάθε φορά να είμαστε καλύτεροι και να φτάσουμε σε ένα σημείο δημιουργίας μιας ασπίδας θωράκισης απέναντι σε καιρικά φαινόμενα, σφοδρά καιρικά φαινόμενα και τα προβλήματα που δημιουργούν» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση για τις αλλαγές στην πολιτική προστασία είπε πως «συνεχώς βελτιώνουμε το επίπεδο ανταπόκρισης και απόκρισης στις συνέπειες των καιρικών φαινομένων σε όλα τα επίπεδα είτε αυτό αφορά την πρόληψη είτε την αντιμετώπιση κατά τη διάρκεια του φαινομένου, είτε τη διαχείριση των συνεπειών και σε διαδικασίες και σε δομές που πρέπει να επικαιροποιήσουμε και να ενισχύσουμε». «Γίνεται δουλειά και πολύ σύντομα θα έχουμε και αποτελέσματα και ανακοινώσεις» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις της Αττικής Οδού είπε ότι η εταιρεία τις επόμενες ημέρες υποχρεούται με πολύ σαφή τρόπο να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες και επανέλαβε ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν και άλλου είδους απαιτήσεις αποζημιώσεων.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό