18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/4 – 26/4/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριέ μου

“Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου” θα τραγουδάς ώρες και φορές την εβδομάδα αυτή και θα το κάνεις φίλε, έτσι για το γαμώτο. Ήδη σε κάνω εικόνα να κατεβάζεις από το διαδίκτυο ηλεκτρονικά καταστήματα με ρούχα και αξεσουάρ, γκαντζετάκια κάθε λογής και σελίδες με μικρές συσκευές χαρά, σε μεγάλες ποικιλίες χρωμάτων και μεγεθών για να τους “φιστικώσεις”  όλους, με την πρώτη ευκαιρία, που θα βγεις από αυτή τη φυλακή. Ηρέμησε, γιατί και τσάμπα έξοδα θα κάνεις αφού μάλλον ότι ψωνίσεις δε θα το χρειαστείς ποτέ και κινδυνεύεις να μείνεις ταπί και ψύχραιμος, το “ψύχραιμος” δεν ισχύει στην περίπτωσή σου. Κι επειδή τα νεύρα σου θα γίνουνε ζαρτιέρες, αν είναι να ξεκινήσεις να λες πρόστυχα με σεξουαλικό υπόβαθρο, “θα σας κάνω θα σας ράνω τύπου”, κάνε το εύστοχα και εκεί που πρέπει. Τάξε Κριέ και κάνε το διαδικτυακό αντικείμενο του πόθου σου, να αναριγήσει, στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να το εξαερώσεις ερωτικά με τη φωτιά σου. Άλλωστε αν είναι να καείς καλύτερα να καίγεσαι γλυκά…

Ταύρε φίλε

Πονηρά και άκρως σεξουαλικά μηνύματα θα δεχτείς την εβδομάδα αυτή, από κολασμένες και απότιστες  σε πόθο ψυχές την εβδομάδα αυτή. Πρόσεξε βλάκα να μη σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια και τις πιστέψεις, αφού μόνο για να σου εξάψουν τη φαντασία θα το κάνουν, να σου κουνήσουν έστω και διαδικτυακά το καρότο για να σε δελεάσουν, μετατρέποντάς σε σε σκλάβο τους και σκλάβο των ανυπέρβλητων επιθυμιών σου.  Παραδέξου πως έχεις μία έφεση στο να σου τραβάνε το βλέμμα οι στραφταλίζουσες συσκευασίες. Από τα γαριδάκια,μέχρι τα ημίγυμνα καλογυμνασμένα κορμιά, που θα σου στείλουν φωτογραφίες ψεύτικες, ενώ στην πραγματικότητα, θα μοιάζουν σα τη θεία μου τη Μαγδάλω ή σαν τον μπάρμπα μου τον Κίτσο στο χωράφι με τις μπάμιες. Και μη δεις χωράφι ή άλλο περιουσιακό στοιχείο και μασήσεις, αφού το κορμί μπορεί εμμέσως να σου πει, πως διαθέτει και το κάτι τις του, γιατί θα πας για τα πολλά και θα χάσεις και τα λίγα. Προς το παρόν ονειρέψου με ενθουσιασμό όσο σου γουστάρει αλλά αποφάσισε λίγο αργότερα το τι θα κάνεις.

Δίδυμε μάστορα

Δε σου φταίνε οι άλλοι για τη στραβή σου μοίρα, ούτε για ότι σε κυνηγάει φοβερίζοντάς σε πως έχεις τόσα χρέη, που δεν την γλιτώνεις την ψειρού. Τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου σου φταίνε, οι πόθοι σου οι ανεκπλήρωτοι, που παίρνουν για άλλη μια φορά αναβολή στο να εκτονωθούν, ένεκα των συνθηκών και των περιστάσεων που ζούμε. Αν είναι να χρεώσεις αλλού ότι σου φταίει, αντί να βρίζεις και να κατεβάζεις καντήλια, κάνε το με καλύτερο επικοινωνιακό τρόπο. Μίλα με το κορμί εκείνο που σε προκαλεί, ακόμα και αν το κάνει μέσα απ το διαδίκτυο, πιο έξυπνα. Άλλωστε το πνεύμα και τα αντανακλαστικά τα διαθέτεις, για να φέρεις τη συζήτηση εκεί που θέλεις. Πες για παράδειγμα όταν θέλεις να χρεώσεις σφάλματα σε άλλους, “εσύ φταις που εγώ νιώθω μέσα μου να μου ανεβαίνει ως τους κροτάφους, ο οργασμός της Άνοιξης”. Ή ζήτα εξηγήσεις τύπου “μωράκι για δείξε μου το λόγο που θα σε τιμωρήσω σαν βγω από αυτή τη φυλακή, στις ιδιαίτερες στιγμές μας”. Και μη τσαντίζεσαι γιατί θα γίνεσαι σπασικλάκι αντί-ερωτικό. Δεν κάνει.

Καρκίνε μανίτσα μου

Δώσε λίγο παραπάνω σημασία σε αυτό που έχω να σου πω για την εβδομάδα αυτή. Όσο κι αν σε πνίγει το δίκιο σου, δεν έχεις δίκιο σε όλα. Επίσης δε χρειάζεται να πληρώσει ο τωρινός σου έρωτας, ότι κουσούρια κουβαλάς από τους πρώην σου. Κι εντάξει αρέσεις , μη καβαλήσεις όμως το καλάμι και νομίζεις πως μπροστά στα πόδια σου ανάμεσα ή όπου αλλού, θα πέφτουν όλοι τους ξεροί στο διάβα σου. Έχεις ανεβασμένες μετοχές στον έρωτα το παραδέχομαι αλλά ταυτόχρονα διαθέτεις και έναν εξαιρετικό τρόπο, να ξενερώνεις όποιον θέλει να γνωρίσει από κοντά το χαρακτήρα και τις ανασφάλειές σου.  Άσε που θα κάνεις σαν ανέραστο πλάσμα τις ημέρες αυτές, που του έχει αραχνιάσει το κομβικής σημασίας σημείο του κορμιού του και δε θα μπορεί να σε συνεννοηθεί κανείς. Δεν είναι κρίμα, να βάζεις τους άλλους να σε ρωτήσουν “δε σε μαμεί κανείς”, αφού αυτό το θέμα δε συμβαίνει; Πρόσεξε λοιπόν να μη δημιουργείς τις λάθος εντυπώσεις.

Λέοντά μου

Ξέρω πως δεν αντέχεις άλλο τους εγκλεισμούς την απομόνωση και τη στασιμότητα, γιατί δεν έχει διαφυγή η λάμψη της ψωνάρας σου μα σκέψου φίλε, ότι στην ίδια φάση δεν είσαι μόνο εσύ αλλά και όλος ο πλανήτης. Κι εντάξει μπορεί να είσαι βασιλιάς μα να θυμάσαι ότι κάποιοι έχουν μεγαλύτερα βασίλεια από σένα. Βρες σύμμαχους και όχι εξωτερικούς εχθρούς, πολύ πιο ισχυρούς και με περισσότερες νίκες στο ενεργητικό τους. Και μη λες στο φτερωτό θεό έρωτα, πως έχεις  δουλειές πολύ πιο σημαντικές να διεκπεραιώσεις, από το να ασχοληθείς με τη χαρά στα τέλια σου, γιατί τσαντίζεται. Γιατί δε θα αργήσει να σου στείλει ερωτικούς πολιορκητές, για να σου κλέψουν ακόμα και αυτά που είχες δεδομένη την ύπαρξή τους στη ζωούλα σου. Άντε μετά να σε δω, που θα κάνεις προσφυγή να βρεις το δίκιο σου. Να σε ενημερώσω μάλιστα, ότι θα έχεις πολλές διαρροές από τους αυλικούς που τρέφεις στην αυλή σου που δουλειά τους είναι να σου εκφράζουν τον πόθο και το θαυμασμό που νιώθουν όταν σε βλέπουν. Υπάρχουν βλέπεις κι αλλού πορτοκαλιές. Κανόνισε.

Παρθένε ερωτιάρη

Συγχαρητήρια που επιτέλους, είδες πόσο ωραία είναι να κάνεις κρουαζιέρα με το καραβάκι του έρωτα, κάτι που παλαιότερα σε έκανε να αισθάνεσαι ναυτία. Περίεργο για σένα ο κόσμος έξω να καίγεται κι εσύ να φαντάζεσαι πως σβήνεις τη φωτιά σου μέσα σε μια αγκαλιά, αντί να εκπονείς φιλότιμα, σχεδιασμούς και αναδιπλωμένες στρατηγικές, για το πως θα τη βγάλεις καθαρή στο μέλλον. Άσε που η στάθμη των αντισηπτικών σου μέτρων, έχει κατέβει σε επικίνδυνα για την εποχή επίπεδα κι εξακολουθείς να αδιαφορείς παγερά κι αμετανόητα.  Κι εκεί που σε είχαμε να υπηρετείς με κάθε κόστος κόπο και αυταπάρνηση την πραγματικότητα, τώρα έχεις καβαλήσει το έξω δεξιά ροζ συννεφάκι με τις χαρούμενες τουφίτσες της Άνοιξης και στα παπάκια σου όλοι οι άλλοι. Πόσο χοντρά να στο πω για να το καταλάβεις και να προβληματιστείς; Ή εσύ δεν πας καλά, ή εμείς στραβά αρμενίζουμε. Τώρα βρήκες να συγχρονιστείς με τους οργασμούς της Άνοιξης, που υπάρχουν χίλιες δυο αλλεργίες, υιοί με κορώνες, δελτία ειδήσεων και πάει λέγοντας;

Ζυγέ αηδονάκι μου

Βράχνιασες τελευταία τροβαδούρε της Άνοιξης και του έρωτα και δεν τραγουδάς καλά. Και όταν τραγουδάς φωνάζεις φάλτσα. Επειδή τις ημέρες αυτές, θα βάζεις όλο και πιο συχνά τις φωνές, κοίτα να το κάνεις με το σωστό τρόπο. Το τελευταίο που θα θέλαμε να δούμε από σένα, είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου λόγω αγανάκτησης και όχι για να μας σαγηνεύσεις με το υπερθεϊκό κορμί σου.  Εντάξει δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες κι έχεις φάει πολλές κλαπάτσες από κάτι κορμιά που τους έδωσες πολύ σημασία από όσο άξιζαν. Αλλά είχαν κι αυτά τα ψυχολογικά τους και βρέθηκες εσύ στο δρόμο τους για να σου τα εξομολογηθούν. Γούσταρες όμως  να τα αναλύσεις παραδέξου το. Αλλά τα ψυχολογικά θέματα φίλε είναι σαν το χασμουρητό. Ένας να χασμουρηθεί κολλάν κι οι άλλοι. Κοίτα τώρα τι έπαθες για να δείξεις την κατανόησή σου σε όποιον το είχε ανάγκη κι αυτός αφού έλυσε το θεματάκι του σε έγραψε με πολλές δικαιολογίες. Βραχνή η περίοδος Ζυγέ και ερωτικά άνυδρη για σένα, αλλά που θα πάει θα περάσει ο καιρός, θα αγαπήσεις κι ο φτωχός.

Σκορπιέ

Βάλε κάτι στο στόμα σου την εβδομάδα αυτή, όπως κι αν σου ακούγετε ή ερμηνεύεις την παραπάνω φράση. Σου δίνω την ευχέρεια να το κάνεις με ότι έχεις ευχαρίστηση, ή ότι σου είναι πιο μπορετό. Κι αυτό γιατί το μάτι σου κινδυνεύει να γυρίσει με την κίνηση ενός απλού μοχλού όπως γυρίζουν τα φρουτάκια στο καζίνο και να μη ξέρεις τι λες. Μην προκαλείς την τύχη σου, πάνω που λέγαμε να σε βγάλουμε από τη σπηλιά σου και τσακωθείς με όλο τον κόσμο.  Και κοίτα να μη θυμηθείς τι σου έκανε ο Μπάμπης όταν του την έσπασες, ή η Ασπασία που σε παράτησε για ένα ναύτη, μία μέρα που είχε βγει να κάνει τη βόλτα του έξω στη στεριά. Κανείς δε ξύπνησε μια μέρα και είπε, “δεν έχω τι να κάνω σήμερα στο Σκορπίδι, κάτσε να του την κάνω τη μ@λ@κία να έχει να θυμάται”. Κάπου έχεις βάλει το χεράκι σου κι εσύ. Ή τέλος πάντων τον αντιμετώπισες με τον ίδιο  παρωχημένο πλέον τρόπο,  που το έκανες σε άλλους στο παρελθόν. Α κι ένα τελευταίο. Δε φταίει η φουκαριάρα η μάνα σου που σου λέει να “μπαντρευτείς” να νοικοκυρευτείς. Μη τα βάζεις και μαζί της γιατί μάνα είναι μόνο μία κι η τελευταία που θα σου δείξει κατανόηση.

Τοξότη σπασικλάκι

Δε φτάνει που γεμίσαμε σπασικλάκια ολούθε, έχουμε κι εσένα που δε σε χωράει ο τόπος και τα έβαλες μαζί μας. Πρέπει συνέχεια να βρίσκουμε κάτι για να σε απασχολούμε, για να μη θυμάσαι ότι χρειάζεται να κάτσεις σπίτι και να παραμείνεις φρόνιμος. Κάνεις σαν το κακομαθημένο, που επειδή δε σου δίνουν σημασία, ή δεν μπορείς να πάρεις τις στράτες τα όρη και τα άγρια βουνά, πρέπει να την πλερώνουμε εμείς, κάνοντάς σου, ότι βίτσιο κατεβάσει η γκλάβα σου. Αμ δε. Μη φας έχουμε γλαρόσουπα και με αυτή θα πορευτούμε. Τώρα άμα θέλεις να μας την κάνεις κλύσμα, μπορείς να το φαντασιώνεσαι αλλά δε θα σου βγει στην πραγματικότητα. Στο λέω να το ξέρεις. Και δεν έχεις μωράκι μόνο εσύ τα νεύρα σου στο θεό. Γιατί τουλάχιστον τα δικά σου νεύρα, όπως έρχονται με τον ίδιο τρόπο εύκολα παρέρχονται.  Έχουμε τα νεύρα μας κι εμείς με την έφεση να τα καταχωρούμε απευθείας στη μνήμη μας, για πάντα, μαζί με τις αιτίες που μας τα προκαλούν. Φρόντισε να μη γίνεις κι εσύ μία από αυτές, θα είναι κρίμα κι άδικο για σένα, αφού σπασικλάκι γίνεσαι περιστασιακά κι όχι με δόλο, αλλά από μ@λ@κία σου. Σκέψου το.

Αιγόκερε καλά το πας

Ναι ρε φίλε. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ θα τραγουδάς “ερωτιάρα μου καρδιά, θα σε ρίξω στη φωτιά, για να μην ξανά αγαπήσεις, κι ήσυχους να μας αφήσεις”. Οι στενές πολύ στενές σχέσεις τρίτου τύπου θα σε απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή και ο κοντόχοντρος φτερωτός θεός ο έρωτας.  Θα μπεις στη διαδικασία να ζυγίσεις, πόσο βαθειά υπάρχουν στη ζωούλα σου τα αισθήματα αυτά, για το τυπάκι που έκανε την καρδιά σου να σκιρτήσει δυνατά, ή μήπως τελικά ήσουνα μαζί του γιατί σου θύμιζε την αγκαλιά της φουκαριάρας της μάνας σου, που είχες ή σου έλειπε. Κι αν στον ερωτικό σου ορίζοντα δεν υπάρχει ο πειρασμός που θα είχε την ικανότητα αυτή, να σου διεγείρει τους πιο κρυφούς σου πόθους, ίσως τώρα να μπεις στη διαδικασία επιτέλους να τον αναζητήσεις, άντε γιατί πολύ καιρό έχεις να δεις χαρά στα τέλια σου. Αλλά για έναν έρωτα ζούμε φίλε Αιγόκερε, που θα μεταμορφώνεται σε έμπνευση και όχι σε ξενέρωτα. Γιατί τι σημασία έχει άμα είμαστε εσώκλειστοι και περιορισμένοι, όταν το μυαλό το αληταριό, μπορεί να ξεφεύγει ανακαλώντας απλά στη μνήμη του την εικόνα του προσώπου που έχει τη μορφή του πραγματικού μας πόθου και όχι του υποκατάστατου.

Υδροχόε  πάρτο αλλιώς

Ναι φίλε, να επαναστατήσεις σε ότι σε πιέζει και σε καταπιέζει και να τα βάλεις με όλους και όλα εάν χρειαστεί. Πριν να πάρεις φόρα όμως κι όποιον πάρει η μπάλα, κάνε το πρώτα με τον εαυτό σου και τις επιλογές του. Γιατί δε σου φταίει για παράδειγμα το γκομενάκι που πολιόρκησες να βάλεις με τόσο φιλότιμο στη ζωή σου, αφού από την αρχή έβλεπες ότι το γοητευτικά διαφορετικό που σε τραβούσε πάνω του ήταν και αταίριαστο. Άλλωστε όσο και να σ αρέσει το διαφορετικό, είσαι ατζαμούκλας στο να το ταιριάξεις και να σου βγει η σύνθεση σωστή. Επαναστάτης με ή χωρίς αιτία την εποχή αυτή, φρόντισε τουλάχιστον να κάνεις ησυχία, γιατί μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνει και ζημιάρης. Και μη μας λες ότι κάποιοι υπερβαίνουν τα όριά σου, γιατί ως προς τα δικά σου όρια, επικρατεί η δημιουργική ασάφεια. Είδες τελικά που δεν είναι ωραίο, να σου κάνουν οι άλλοι, ότι τους έκανες εσύ στο παρελθόν; Μη ξενερώνεις μ αυτά που σου γράφω. Άλλωστε ξέρεις πως σε αγαπώ και σε αποδέχομαι, όπως κάνω με όλα μου τα βίτσια. Και μη τσαντίζεσαι γιατί δεν έχεις πλάκα. Η ζωή εκεί έξω, είναι πολύ βαριά για να την παίρνεις τόσο σοβαρά.

Ψαράκι

Ώρα είναι να αρχίσεις να φωνάζεις και εσύ. Άλλωστε τα ψάρια δεν έχουν φωνή, επικοινωνούν με άλλες πιο πνευματικές συχνότητες. Μην μιμείσαι λοιπόν ότι βλέπεις και ακούς από τους άλλους, που δεν έχουν πιάσει το νόημα της ζωής όπως εσύ πλάσμα υπερβατικό. Θα σε τσαντίσουν με το κοντό τους και το μακρύ τους που θα το θέλουν από σένα εδώ και τώρα, την εβδομάδα αυτή, αλλά κλάιν μάιν. Πες τους από μέσα σου, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Από μέσα σου, και όχι από έξω σου. Γιατί άλλα θα λες άλλα θα εννοείς και άλλα θα καταλαβαίνουν στην τελική από σένα. Κι αν το μωράκι σε θέλει πιο δραστήριο στο να πολιορκήσεις την καρδιά του, την ώρα που εσύ θα τρέχεις και δε θα φτάνεις, μη το βρίσεις. Στείλε του το ωραιότερο και σαφές χαμόγελό σου και ότι καταλάβει. Και αν σου πει ότι βαρέθηκε όλο τα ίδια και τα ίδια, τάξε του μαγικές βραδιές σε ακρογιαλιές κάτω απ τον έναστρο ουρανό, κι ας μην το εννοείς, έτσι για να το παραμυθιάσεις. Άλλωστε για μια ερωτική παραμύθα ζούμε, που τουλάχιστον εσύ, ξέρεις να την αφηγείσαι με τον τρόπο που θα αγγίξει όλες τις χορδές της άρπας της καρδιάς μας. Αρπιστή του έρωτα εσύ. Πινόκιο.

/p>

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό