24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Επίσημο: Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν ήδη τρεις hardcore εκδόσεις της Lamborghini Huracan για να διαλέξετε (δε συμπεριλαμβάνεται η Performante). Η Evo coupe με τετρακίνηση, η Evo Spyder με τετρακίνηση και η Evo coupe με πίσω κίνηση. Τώρα υπάρχει και τέταρτη. Η Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder, η οποία ολοκληρώνει τη σειρά, με ανοιχτή οροφή και κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Η Huracan Evo RWD Spyder διαθέτει ένα V10 κινητήρα, 5.2 λίτρων και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων, ακριβώς όπως η αδελφή της. Αποδίδει 620 ίππους (455 kW) και 560 Nm ροπή. Επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 324 km/h. Συγκριτικά, είναι ελαφρώς πιο αργή από την coupe Evo RWD, η οποία φτάνει τα 100 km/h σε 3,3 δευτερόλεπτα και ξεπερνά τα 325 km/h.

H Huracan EVO RWD Spyder διαθέτει μια ηλεκτρικά μαλακή οροφή, που διπλώνει σε μόλις 17 δευτερόλεπτα, σε ταχύτητες έως και 50 km/h. Διατίθεται σε διαφορετικές αποχρώσεις, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να τη συνδυάζουν με το χρώμα του αυτοκινήτου. Όσον αφορά τους τροχούς, εφοδιάζεται με ζάντες 19 ιντσών και ελαστικά Pirelli P Zero (στάνταρ εξοπλισμός). Οι αγοραστές μπορούν προαιρετικά να επιλέξουν μεγαλύτερες ζάντες 20 ιντσών και κεραμικά φρένα από ανθρακονήματα.

Χάρη στη χρήση ελαφρών υλικών, όπως αλουμίνιο και ανθρακονήματα η Evo RWD Spyder ζυγίζει μόλις 1.509 κιλά. Το εσωτερικό είναι ίδιο με αυτό της coupe, το οποίο περιλαμβάνει οθόνη ψυχαγωγίας 8,4 ιντσών με συνδεσιμότητα Apple CarPlay.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό