26.3 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Οδηγός Lamborghini πάτησε μηχανόβιο που άρπαξε το Rolex του

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο – σοκ από τη Βραζιλία δείχνει τον οδηγό μιας Lamborghini να εμβολίζει έναν μηχανόβιο, ο οποίος του έκλεψε υπό την απειλή όπλου το πανάκριβο Rolex του.

Το περιστατικό συνέβη στην ακριβή συνοικία Avenida Brigadeiro Faria Lima του Σάο Πάολο το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με το CNN Brazil, ο ληστής πλησίασε με τη μοτοσικλέτα του τη Lamborghini, που είχε σταματήσει σε φανάρι, και άρπαξε με την απειλή όπλου το ρολόι. Ο οδηγός της Lamborghini, αποφασισμένος να πάρει πίσω το πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο, καταδίωξε τον κλέφτη με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Καθώς ο κλέφτης προσπάθησε να στρίψει παράνομα προς τα αριστερά, η Lamborghini έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα, εκτινάσσοντάς τον στο έδαφος. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που γκρέμισε και ένα φανάρι.

Παρά την πτώση του, ο κλέφτης κατάφερε να σηκωθεί και να δραπετεύσει, αφήνοντας πίσω του την κατεστραμμένη μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο Metropoles, το Rolex που έκλεψε ο μηχανόβιος αξίζει περίπου 40.000 δολάρια. Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον ύποπτο, ο οποίος ζει στην περιοχή Taboao da Serra του Σάο Πάολο. Χρησιμοποιούσε μια μοτοσικλέτα καταχωρημένη στο όνομα της μητέρας του και άφησε πίσω του το 32άρι ρεβόλβερ που χρησιμοποίησε στη ληστεία, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ στον οδηγό της Lamborghini δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό