18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/1 – 16/1/2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλές ανατροπές και έντονα γεγονότα θα έχει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις βιαστικές αποφάσεις.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας,  η συνάντηση του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη θα ενισχύσει την ερωτική μας διάθεση, στην συνέχεια όμως, οι όψεις που θα σχηματιστούν θα ανεβάσουν τους τόνους, ενώ η ανάδρομη πορεία του Ερμή στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αρκετά επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα.

Η εβδομάδα όπως αναφέραμε και παραπάνω ξεκινάει ευχάριστα, και θα συνεχιστεί με την θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να  ενισχυθεί η ρομαντική μας διάθεση και να μας ωθήσει να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Στη συνέχεια το σκηνικό αλλάζει, εξαιτίας της όψης τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα, και αυτό γιατί μπορεί να μας παρασύρει σε φανατικές αντιδράσεις και αυταπάτες.

Προς τα τέλη της εβδομάδας, λίγο πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό, μια όψη που μπορεί να οδηγήσει κάποιους σε ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις, η οποία όμως δεν θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα είναι η αφορμή να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να οδηγηθούμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Άκρως ερωτικό θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τους Ταύρους και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ το ρομαντικό τους πρόσωπο θα μας δείξουν όχι μόνο οι Ιχθύς και οι Καρκίνοι αλλά και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Από την άλλη πλευρά, την συμπεριφορά τους θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 09/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου

Την Δευτέρα 10/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 11/01

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση και θα ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 12/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα γεμίσει με ενέργεια τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 13/01

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία θα παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μπει σε στάση.

Την Παρασκευή 14/01

Θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό, η οποία δεν θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια, μια όψη που θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά και θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 15/01

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να παρασύρει σε κυκλοθυμικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ενώ την Κυριακή 16/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους και να προχωρήσουν και σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Απολαμβάνω τις στιγμές γιατί κάθε μια είναι μοναδική, και κάνω όνειρα για το μέλλον. Ενώ αποφεύγω τις φανατικές απόψεις, οι οποίες μπορούν να με παρασύρουν σε ακραίες συμπεριφορές. Ο μόνος τρόπος για να βγω αλώβητος είναι να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό