16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/10 – 17/10/2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευχάριστη, σταθεροποιητική, και απαλλαγμένη από έντονες καταστάσεις,  θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους, παρόλο που σε όλη την διάρκεια της θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

Στα θετικά της είναι, η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, και οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν σε όλη την διάρκεια της, ενώ στα τέλη της, ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Ζυγού.

Τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει η Αφροδίτη από το πύρινο ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα συναντηθεί διαδοχικά σε όψεις εξάγωνου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Κρόνο, και στο τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή, λίγο πριν αυτός ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού  και μπει σε στάση.

Ο άλλος πρωταγωνιστής της εβδομάδας είναι  ο Ήλιος, ο οποίος στα μέσα της εβδομάδας θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία, ενώ στα τέλη της θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα, σε όψη τετραγώνου. Τυχερά αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), την δυνατότητα να σταθεροποιήσουν την συναισθηματική τους ζωή θα έχουν τόσο οι Δίδυμοι και Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ευχάριστες γνωριμίες θα έχουν τόσο οι Ζυγοί και οι Κριοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου . Ουδέτερη θα είναι για τους περισσότερους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Πιο έντονη θα αρχίσουν να δέχονται την πίεση του Κρόνου οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες θα αναγκαστούν να δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 10/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί τα δυναμικά ξεκινήματα  για τους εκπροσώπους του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, και  θα τους ωθήσει να τολμήσουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους. Εάν πρέπει κάτι να προσέχουν, είναι να μην μπερδέψουν την ειλικρίνεια με την αγένεια.

Την Δευτέρα 11/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα ο Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μπει σε στάση.

Την Τρίτη 12/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή,  θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και ειρωνικούς, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Κρόνος θα μπει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου.

Την Τετάρτη 13/10

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη θα ενισχύσει τον εκνευρισμό των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή και θα σταθεροποιήσει την σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Την Πέμπτη 14/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο δυσκολέψει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, καθώς θα τους κάνει ιδιαίτερα ψυχρούς και επιφυλακτικούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες τους. Ενώ θα ωθήσει σε ψύχραιμες αντιδράσεις τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Την Παρασκευή 15/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται τύχη, σημαντικές ευκαιρίες και επιτυχία στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 16/10

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 17/10

Η μέρα με το μεγαλύτερο ουσιαστικά ενδιαφέρον, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, θα βοηθήσει τόσο τους Τοξότες και τους Διδύμους όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, το ίδιο βράδυ ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, βάζοντας φρένο στο επικοινωνιακό αλαλούμ που υπάρχει, και θα μπει σε στάση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παίρνω την ζωή μου στα χέρια μου, σταθεροποιώ τις σχέσεις μου, εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται και εκφράζω τα συναισθήματα μου, και ξεκινάω δυναμικά, έχοντας αφήσει πίσω μου ότι αποτελούσε τροχοπέδη στην ζωή μου. 

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό