23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δύσκολη νίκη για τη Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με γκολ του Ντόουσον στις καθυστερήσεις η Γουέστ Χαμ έφυγε με ισοπαλία 2-2 από το «Κινγκ Πάουερ» απέναντι στη Λέστερ, στο πλαίσιο της 25ης ημέρας.

Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετική διακύμανση στο σκορ τα «Σφυριά» προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Μπόουεν, οι «Αλεπούδες» ισοφάρισαν στο 45΄ με πέναλτι του Τίλεμανς και προηγήθηκαν στο 57΄ με τον Περέιρα, για να σώσει το βαθμό για τη Γουέστ Χαμ ο Ντόουσον στο 90΄+1.

Με γκολ του Φαμπίνιο στο 40ό λεπτό, η Λίβερπουλ πέρασε δύσκολα με 1-0 από το «Τερφ Μουρ» απέναντι στην ουραγό Μπέρνλι και μείωσε στους 9 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε και η Νιούκαστλ, που με σκόρερ τον Τρίπιερ (35΄), ο οποίος αποδεικνύεται η «χρυσή μεταγραφή» του Ιανουαρίου, επιβλήθηκε 1-0 της Άστον Βίλα και βρίσκεται πια στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Γουλβς έκανε τη μίνι έκπληξη, πέρασε με 2-0 (6΄ Χιμένες, 18΄ Ντεντόνκερ) από το Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ και προσπέρασε τους «Πετεινούς» ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό