16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιατί ο Steve Jobs αγόραζε την ίδια Porsche κάθε 6 μήνες;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θρυλικός Steve Jobs, ιδρυτής της Apple, ήταν γνωστός για την αγάπη του για τα σπορ αυτοκίνητα και την ιδιότυπη συνήθεια να αποκτά μια νέα μαύρη κάμπριο Porsche 911 κάθε έξι μήνες επί δεκαετίες.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι άλλαζε αυτοκίνητα λόγω γρατζουνιών, ο πραγματικός λόγος πίσω από τις συχνές αλλαγές αυτοκινήτων του Jobs ήταν η απέχθειά του για τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Στην Καλιφόρνια, στους οδηγούς επιτρεπόταν εξάμηνη περίοδος χάριτος χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, γεγονός που ώθησε τον Jobs να νοικιάζει μια νέα Porsche κάθε 180 ημέρες για να τις αποφύγει.

Αυτή η αποκάλυψη, διαλύει την παρανόηση σχετικά με τα κίνητρα του Jobs και αναδεικνύει τη μοναδική του προσέγγιση για την παράκαμψη των κανονισμών για τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Η κόρη του Jobs, Lisa Brennan-Jobs, πίστευε αρχικά ότι οι αλλαγές οφείλονταν σε γρατζουνιές, αλλά αργότερα ανακάλυψε την αντισυμβατική λογική του πατέρα της.

Παρά τα πολυτελή αυτοκίνητα, ο Jobs επέδειξε έλλειψη γενναιοδωρίας προς την κόρη του, επιλέγοντας αντ’ αυτού να χαρίσει μια Porsche σε έναν πωλητή.

Τα επόμενα χρόνια, συνέχισε την πρακτική αυτή με μια Mercedes-Benz SL55 AMG, διατηρώντας την προτίμησή του να οδηγεί χωρίς πινακίδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό