14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναβολή για το 2023 πήρε το Gulf Cup

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «Κύπελλο του Κόλπου» (Gulf Cup), το οποίο επρόκειτο να αρχίσει τον Δεκέμβριο στο Ιράκ και τη Βασόρ, αναβλήθηκε για ένα χρόνο λόγω του «φορτωμένου» αγωνιστικού προγράμματος, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Η διοργάνωση, που περιλαμβάνει ομάδες από οκτώ χώρες του Κόλπου, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, αλλά τώρα θα λάβει χώρα τον Ιανουάριο του 2023.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά τη συνεδρίαση των διοργανωτών. Η -τρεις φορές νικήτρια του «Κυπέλλου του Κόλπου»- Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ και το Ομάν συμμετέχουν στον τρίτο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της ασιατικής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, το Ομάν, το Ιράκ και τα ΗΑΕ πρόκειται να λάβουν μέρος στο Αραβικό Κύπελλο της FIFA, που θα φιλοξενηθεί στην Ντόχα, από 30 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου.

Το Μπαχρέιν είναι η πρωταθλήτρια του «Κυπέλλου του Κόλπου», έχοντας νικήσει τη Σαουδική Αραβία με 1-0 στον τελικό του 2019 στη Ντόχα, για να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά.

: Reuters

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό