21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Σίλβα πήρε τη Μάντσεστερ Σίτι από το χέρι και την έστειλε στους «4» του FA Cup

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία – και με λίγη δόση… τύχης – με 2-0 της Νιούκαστλ χάρις σε δύο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν συνάντησε… αντίσταση και μετά την δραματική πρόκριση της Κόβεντρι επί της Γουλβς, έγινε η δεύτερη ομάδα που κλείνει θέση στους «4».

Ο Μπερνάρντο Σίλβα χάρισε το «εισιτήριο» στη Μάντσεστερ Σίτι με δύο γκολ, τα οποία προήλθαν με παρόμοιο τρόπο. Αρχικά, στο 13′ με σουτ του με το δεξί πόδι η μπάλα βρήκε πάνω στον Νταν Μπερν και κατέληξε στα δίχτυα. Η ιστορία επαναλήφθηκε στο 31ο λεπτό, αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω στον Σβεν Μπότμαν για το 2-0.

Ο Αλεξάντερ Ίσακ έφτασε κοντά στο να ξαναβάλει τη Νιούκαστλ στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο 35ο λεπτό, αλλά ο Στέφαν Ορτέγκα έκανε μία σπουδαία απόκρουση για να διατηρήσει τον δείχτη του σκορ. Ο Ζερεμί Ντοκού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάρτιν Ντουμπράφκα σε τετ-α-τετ, και κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα στο FA CupΓουλβς – Κόβεντρι 2-3 (83′ Αΐτ Νουρί, 88′ Μπουένο – 53′ και 90+7′ Σιμς, 90+10′ Ράιτ)Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0 (13′ και 31′ Μπερνάρντο Σίλβα)(17/03, 14:45) Τσέλσι – Λέστερ(17/03, 17:30) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό