17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η τιμωρία της Φενέρμπαχτσε για την αποχώρηση από το τελικό του Super Cup

Ειδήσεις Ελλάδα

H Φενέρμπαχτσε καλείτε να πληρώσει το ποσό των 115 χιλιάδων ευρώ για την αποχώρησή της από το τελικό του Super Cup Τουρκίας, κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, με την Ομοσπονδία της χώρας να την τιμωρεί για αυτήν της την απόφαση άμεσα με το εν λόγω πρόστιμο.

Η Φενέρμπαχτσε έμαθε την τιμωρία της για την αποχώρηση από τον τελικό κόντρα στην Γαλατάσαραϊ ανήμερα του αγώνα της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Φενέρ έπεσε στα μαλακά γλιτώνοντας μόνο με ένα πρόστιμο αυτήν της την απόφαση για αποχώρηση θυμίζουμε μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα. 

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0, επιπλέον πρέπει να καταβάλλει το πρόστιμο των 115 χιλιάδων ευρώ, ενώ και το μέλος του Δ.Σ της ομάδας, Αχμέτ Κετέντσι καλείται να πληρώσει και εκείνος χρηματικό πρόστιμο αξίας 15 χιλιάδων ευρώ, αλλά και μην παρευρεθεί σε αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Ο κλοιός όμως, δεν είναι μονόπλευρος με την ομάδα της Γαλατασαράι να δέχεται και εκείνοι την τιμωρία της για τα όσα προκάλεσαν οι οπαδοί της στο τελικό του Super Cup. Συγκεκριμένα οι Γαλατά θα πρέπει να πληρώσει από την μεριά της ένα ποσό της τάξεως των 4,5 χιλιάδων ευρώ στην Ομοσπονδία της χώρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό