18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προχωράει και στο FA Cup η Λίβερπουλ, προκρίσεις στο τέλος για Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυνατές αναμετρήσεις στο FA Cup με τα… φαβορί να παίρνουν την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ με τα «πιτσιρίκια» της, επικράτησε 3-0 της Σαουθάμπτον στο Άνφιλντ. Η Τσέλσι χρειάστηκε ένα γκολ του Γκάλαχερ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λιντς για να πάρει τη νίκη με 3-2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με «χρυσό» σκόρερ τον Κασεμίρο πήρε πρόκριση στο 89′ στην έδρα της Νότιγχαμ, ενώ η Γουλβς υπερασπίστηκε την έδρα της και επικράτησε με 1-0 της Μπράιτον.

Τσέλσι – Λιντς 3-2 

Από νωρίς στο ματς οι δύο ομάδες μας είχαν προϊδεάσει για το θέαμα που θα δούμε. Μόλις στο 8′ ο Ματέο Τζόζεφ, είχε ανοίξει το σκορ για τη Λιντς. Η Τσέλσι είχε καταφέρει να αντιδράσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου, καθώς με γκολ των Τζάκσον (15′) και Μούντρικ (37′) είχε πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ.

Τα «παγώνια» δεν έδειχναν διατεθειμένα να μην παλέψουν για την πρόκριση. Στο 59′ ο 20χρονος Τζόσεφ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οι Λονδρέζοι όμως, ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος. 

Ο Κρεγκ Γκάλαχερ, μετά από ασίστ του Έντσο Φερνάντες, σκόραρε στο 91′ και ξεσήκωσε το «Στάμφορντ Μπριτζ», δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Γουλβς – Μπράιτον 1-0 

Ματς που είχε προδιαγραφές για πολλά γκολ, αλλά… ένα έφτασε στη Γουλβς. Χρειάστηκαν μόλις 120 δευτερόλεπτα στους «λύκους» για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Μπράιτον. Το τέρμα του Μάριο Λεμινά, ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να δώσει την πρόκριση στη Γουλβς.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Πάνω κάτω η μπάλα και πολλές ευκαιρίες για γκολ τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η πρόκριση ωστόσο, «βάφτηκε» στα χρώματα της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ. 

«Χρυσός» σκόρερ για τη Γιουνάιτεντ ο Κασεμίρο, ο οποίος μετά από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, έκανε το 0-1 στο 89′ και έδωσε μία σπουδαία νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον 3-0

Η Σαουθάμπτον είχε μπει… φουριόζα στο ματς και έδειχνε το πόσο θέλει γκολ και πρόκριση. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, οι «ρεντς» ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν, με τον 18χρονο Λούι Κουμάς, να σκοράρει (44′) στο ντεμπούτο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κλοπ με τα… πιτσιρίκια της, είχε τον απόλυτο έλεγχο. Με δύο γκολ του 18χρονου Τζέιντεν Ντανς, η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση με 3-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό