20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Zeekr: Νέο μοντέλο κάθε έξι μήνες, λανσάρισμα στην Ευρώπη στα τέλη του 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων σε δημοσιογράφους και αναλυτές, ο CEO της Zeekr, An Conghui, ανακοίνωσε ότι η εταιρία του θα προσθέσει φέτος στη γκάμα της ένα νέο sedan μοντέλο.
Μέχρι στιγμής, η κινεζική εταιρεία κατασκευής πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων έχει αποκαλύψει τα 001, 009 και το X, με τη Zeekr να κάνει γνωστό ότι θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε έξι μήνες, ως μέρος ενός σχεδίου επέκτασης και ανάπτυξης που έχει στόχο τις 650.000 πωλήσεις ετησίως έως το 2025.1Συνεχίζοντας, η μάρκα που ανήκει στην Geely έχει σαν στόχο το λανσάρισμα της στην Ευρώπη, το οποίο θέλει να γίνει μέχρι το τέλος του 2023 και στις ΗΠΑ το 2024, δύο κινήσεις που θα την βοηθήσουν να αναπτυχθεί, με τον An να δηλώνει:
Η Zeekr είναι ένα καθιερωμένο προϊόν στην Κίνα, αλλά θα επεκταθεί γρήγορα στις διεθνείς αγορές, κάτι που είναι ο αρχικός μας στόχος.
Μέχρι το 2025, θα έχουμε οκτώ μοντέλα για να πετύχουμε 650.000 πωλήσεις. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι εφικτό.2Η Zeekr επί του παρόντος πουλά τα 001 και 009 στην κινεζική αγορά, καθώς οι παραδόσεις του X θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του έτους. Το νέο sedan μοντέλο έχει προς το παρόν κωδική ονομασία CS1E (compact sedan first-generation electric, συμπαγές sedan ηλεκτρικό πρώτης γενιάς) και αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από το X, καθώς θα τεθεί απέναντι στο Tesla Model 3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό