20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

WRC: Οι Neuville και Tanak δοκιμάζουν στην άσφαλτο το νέο Hyundai i20 Rally1

Ειδήσεις Ελλάδα

H Hyundai Motorsport έχει ξεκινήσει από την περασμένη άνοιξη την εξέλιξη του νέου αγωνιστικού της, με το οποίο θα συμμετάσχει από το 2022 στην υβριδική εποχή του WRC. Αρχικά είχε πάει στα χώματα της Νότιας Γαλλίας, και τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα βρέθηκε στις ασφάλτινες ειδικές της Valdieri, που βρίσκεται στην βόρεια Ιταλία.
Εκεί, ο Thierry Neuville με τον Martijn Wydaeghe στο δεξί κάθισμα, καθώς και ο Ott Tanak με τον Martin Jarveoja οδήγησαν το νέο i20 Rally1, με τις συνθήκες να ήταν ιδανικές.

Τα δύο s μας δίνουν μια ευκαιρία να ακούσουμε το υβριδικό σύνολο, ο ήχος του οποίου δεν είναι σημαντικά διαφορετικός από αυτόν των σημερινών αγωνιστικών. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ένταση του.

Κατά τις παραπάνω δοκιμές, η Hyundai επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη όλων των μερών του πρωτότυπου Rally1 αγωνιστικού και στη συλλογή δεδομένων. Τα δύο παραπάνω πληρώματα θα ακολουθήσουν όλο το πρωτάθλημα, με τηνHyundai να ανακοινώνει πριν μερικές εβδομάδες ότι το τρίτο αγωνιστικό θα το μοιραστούν οι Dani Sordo και Oliver Solberg.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό