23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

WRC: Τέλος ο Breen από την M-sport Ford

Ειδήσεις Ελλάδα

Η M-Sport Ford WRT ανακοίνωσε σήμερα την λήξη του συμβολαίου της με τον Craig Breen, ένα χρόνο νωρίτερα από την αρχική συμφωνία, μετά από μια φιλική απόφαση και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι τους στα τέλη του 2022.

Ο Breen επιλέχθηκε να ηγηθεί της M-Sport για τη σεζόν του 2022 και εντάχθηκε στη βρετανική ομάδα από τη Hyundai Motorsport. Ο επικεφαλής της M-Sport Ford, Rich Millener, αποκάλυψε ότι η ομάδα του θα ακολουθήσει μια νέα προσέγγιση για τη σεζόν του 2023, με την επιστροφή του Ott Tanak να είναι πιθανή, δηλώνοντας:
Ο Craig είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει ακόμα να πετύχει περισσότερα στην καριέρα του. Αλλά η ομάδα αισθάνεται ότι χρειαζόμαστε μια νέα προσέγγιση για το 2023. Ευχόμαστε στον Craig και στον James καλή τύχη για το μέλλον και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη σεζόν και στην εξασφάλιση μιας ανταγωνιστικής σύνθεσης για το Puma Hybrid Rally1.

Ο Breen αναμένεται να επιστρέψει στη Hyundai για το 2023, όπου θα βρει τους Thierry Neuville, Esapekka Lappi και Dani Sordo, και λογικά θα μοιράζεται το τρίτο αυτοκίνητο με τον Ισπανό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό