23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

F1 – H FIA προειδοποιεί: «Επιτήδειοι πωλούν ψεύτικα εισιτήρια για Grand Prix»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εταιρεία με την ονομασία Prive Global Sports φέρεται να διαθέτει πακέτα φιλοξενίας σε Grand Prix της Formula 1.

Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί το κοινό για προσπάθεια εξαπάτησης σχετικά με πακέτα φιλοξενίας σε Grand Prix της Formula 1, εξέδωσε η FIA. Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου έκανε γνωστό ότι μία εταιρεία με την ονομασία Prive Global Sports Ltd «διαθέτει προς πώληση – ή προτίθεται να βοηθήσει τους πελάτες της να αγοράσουν – πακέτα φιλοξενίας σε Grand Prix της Formula 1».

Η FIA αναφέρει ότι «ως μέρος αυτών των προσφορών, η Prive Global Events παρέχει στους πελάτες της επιστολές που υποτίθεται έχει λάβει από τη FIA και οι οποίες επιβεβαιώνουν τη διάθεση των διαπιστεύσεων φιλοξενίας στο όνομα των πελατών της Prive Global Events. Οι επιστολές αυτές φέρουν το όνομα και το λογότυπο της FIA, ονόματα μελών της FIA αλλά και το λογότυπο της F1».

Η Διεθνής Ομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι η Prive Global Events δεν έχει εξουδιοδότηση από τη FIA (ή από οποιονδήποτε από τους συνεργάτες της) προκειμένου να διαθέτει προς πώληση πακέτα εισιτηρίων για Grand Prix και οι επιστολές που Prive Global Events παρουσιάζει στους πελάτες της δεν έχουν σταλεί από τη FIA. «Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε προσφορά της Prive Global Events που σχετίζεται με τη FIA θα πρέπει να αγνοηθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Photo Credits: F1 Las Vegas Grand Prix

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό