22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Vasseur: Άτομα του Binotto προτιμούν να φύγουν από την ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και ημέρες ιταλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως υπάρχει αναβρασμός στο εσωτερικό της Ferrari και δυσαρέσκεια πολλών στελεχών της σχετικά με τη διακυβέρνηση που φαίνεται πως ασκεί ο CEO της εταιρίας Benedetto Vigna, αλλά και τις κινήσεις του νέου επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur. Σε συνέντευξη του, ο Vasseur επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα αλλά και τις αποχωρήσεις διαφόρων στελεχών της ιταλικής ομάδας.
Ο Vasseur είπε:
Είναι αναπόφευκτο. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά με τον Mattia [Binotto] και που προτιμούν να φύγουν, κάτι που δεν με ενοχλεί. Και υπάρχουν άλλοι που μπορεί να φοβήθηκαν για λίγο για το μέλλον τους.
Ο Vasseur απέρριψε ωστόσο τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να μην έχει την ελευθερία που περίμενε, λέγοντας:
Έχω τα μέσα και τη δύναμη της απόφασης που δεν είχα πουθενά αλλού. Αυτή είναι η πραγματικότητα της κατάστασης.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Charles Leclerc να ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkann, στο Μαρανέλο, για να ζητήσει διαβεβαιώσεις μετά την εγκατάλειψή του στο Grand Prix του Μπαχρέιν, αλλά πως η Ferrari παραμένει δεσμευμένη στους στόχους και στο πλάνο που έχει θέσει. Ο Vasseur τόνισε πως τέτοιες συναντήσεις δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.
Μιλήσαμε με τους οδηγούς, τον Elkann και τον Vigna μετά τις χειμερινές δοκιμές και θα μιλήσουμε ξανά όλοι μαζί μετά την Imola. Αυτές οι συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί.
Σχετικά με την απόδοση της Ferrari στο Μπαχρέιν ο Vasseur δήλωσε μπερδεμένος για την έντονη κριτική που δέχτηκε η ομάδα.
Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί η ομάδα γίνεται στόχος μετά από έναν μόνο αγώνα. Σε ό,τι αφορά τη συσχέτιση της προσομοίωσης με την πίστα είμαστε καλά.
Γι’ αυτό ζήτησα από όλους να μείνουν συγκεντρωμένοι στην απόδοση και να βρουν λύσεις σε θέματα αξιοπιστίας, γιατί το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Επειδή δεν κερδίζεις στο πρώτο αγώνα δεν σημαίνει ότι είσαι οφσάιντ. Το Μπαχρέιν ήταν κακό κατά κάποιο τρόπο για κάποιες ομάδες και καλό για άλλες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό