21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Jean Todt: O Michael Schumacher δεν είναι ο άνθρωπος που γνωρίζαμε πριν 10 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση των 10 ετών (29 Δεκεμβρίου) από το ατύχημα του Michael Schumacher ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, ο Jean Todt αποκάλυψε νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari και της FIA, που είναι από τους ελάχιστους που έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τον Schumacher στο σπίτι του στην Ελβετία, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη L’ Equipe:
Ο Michael είναι εδώ οπότε δεν μου λείπει. Αλλά αυτός απλά δεν είναι ο Michael που ήταν. Είναι διαφορετικός και καθοδηγείται υπέροχα από τη γυναίκα και τα παιδιά του που τον προστατεύουν.
Η ζωή του είναι διαφορετική τώρα και έχω το προνόμιο να μοιράζομαι στιγμές μαζί του. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πούμε.
Δυστυχώς η μοίρα τον χτύπησε πριν από δέκα χρόνια. Δεν είναι πλέον ο Michael Schumacher που ξέραμε στη Formula 1.
Μια ομάδα ιατρικού προσωπικού και η σύζυγός του Corinna φροντίζουν τον Schumacher στο σπίτι τους στη λίμνη της Γενεύης, αλλά ελάχιστα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της υγείας του.
Η οικογένεια του Michael Schumacher παραμένει πολύ προστατευτική για την ιδιωτική του ζωή και είναι κατανοητό ότι πολλοί από τους στενούς φίλους του δεν είναι βέβαιοι για την κατάσταση της υγείας του.

Ήταν στο ντοκιμαντέρ του Netflix “Schumacher” του 2021 που η σύζυγός του Κορίνα παρείχε μια σπάνια ενημέρωση για την υγεία του. Αποκάλυψε ότι συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες αποκατάστασης για τα τραύματα που του άλλαξαν τη ζωή και πως τώρα είναι διαφορετικός αλλά εδώ.
Οι θαυμαστές του θα έχουν μια σπάνια ματιά στη ζωή του θρύλου της Formula 1 με ένα νέο ντοκιμαντέρ πέντε μερών από το γερμανικό δίκτυο ARD, που θα προβληθεί στις 28 Δεκεμβρίου για τα 10 χρόνια από το τρομακτικό ατύχημά του.

Ο Michael Schumacher είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους πιλότους της Formula 1 όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο το 1994, το 1995, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003 και το 2004. Στη διάρκεια της εμβληματικής καριέρας του είχε επίσης 71 ταχύτερους γύρους και 155 βάθρα στο όνομά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό