19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Toyota Hilux GR Sport II – Σκληροπυρηνικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Tην επιτυχία που γνωρίζει η Ford με το Ranger Raptor είναι δεδομένο πού και απαρατήρητη δεν περνάει από τις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και ζήλεια προκαλεί. Ωστόσο ξέρουν καλά πως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να δημιουργήσει κάποια εταιρία κάτι ανάλογο. Η αλήθεια είναι πως η Toyota το προσπαθεί με το Hilux και την έκδοση GR Sport II που παρουσίασε. Μία έκδοση η οποία εμφανισιακά ξεχωρίζει από τα «απλά» Hilux από την διαφορετική μαύρη μάσκα σχήματος “G”, στο κέντρο της οποίας αναγράφεται το όνομα της Toyota με κεφαλαία γράμματα.  Ακόμη οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι ο  εμπρός προφυλακτήρας έχει πιο επιθετική σχεδίαση και στη βάση του υπάρχει αλουμινένια ποδιά.

Μαύρο χρώμα έχουν επίσης τα καλύμματα των καθρεπτών, τα πλευρικά σκαλοπάτια, οι χειρολαβές των θυρών, οι εντονότεροι τετραγωνισμένοι θόλοι των τροχών, η αεροτομή και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ τα λογότυπα GR Sport βρίσκονται εκεί για να δηλώνουν ακόμη πιο εμφατικά το διαφορετικό του θέματος. Επίσης το Hilux GR Sport II διαθέτει νέους μαύρους τροχούς 17 ιντσών, οι οποίοι ντύνονται με ελαστικά παντός εδάφους, ενώ πίσω τους διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, με δίσκους 17 ιντσών εμπρός και 15 πίσω, αντί για ταμπούρα. Φυσικά διαφορετικό και βελτιωμένο είναι τόσο το σύστημα διεύθυνσης όσο και η ανάρτηση.

Στο εσωτερικό οι κόκκινες ραφές δίνουν τον τόνο ενώ υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ, λογότυπα GR στα προσκέφαλα των σπορ καθισμάτων  και paddles πίσω από το τιμόνι. Την κίνηση του αναλαμβάνει ο κινητήρας πετρελαίου των 2.8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξη σχέσεων. Η έναρξη  των πωλήσεων για το Hilux GR Sport θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό