14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Steiner: Ο κινητήρας της Ferrari του 2023 θα είναι “βόμβα”

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο επικεφαλής της Haas, Gunther Steiner, άφησε να εννοηθεί ότι η Ferrari έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο με τη μονάδα ισχύος της για το 2023, την οποία χαρακτήρισε ως “βόμβα”.
Ο Steiner, εμφανιζόμενος στην τελετή των Lorenzo Bandini Trophy Awards στη Faenza το περασμένο Σαββατοκύριακο, είπε:
Την Πέμπτη συνάντησα τον Mattia Binotto και μου είπε ότι ο κινητήρας της επόμενης σεζόν θα είναι βόμβα. Στην Emilia Romagna, υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για τη Ferrari. Και αν [ο κινητήρας] είναι ανταγωνιστικός, θα είναι θετικό και για εμάς.
Ο Steiner επαίνεσε την πρόοδο που σημείωσε η Haas το 2022, η οποία περιελάμβανε μια pole position για τον Kevin Magnussen στο GP της Βραζιλίας, προσθέτοντας ότι οι στόχοι της ομάδας δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί.
Είχαμε δύο δύσκολα χρόνια με την πανδημία. Το πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε πήγε καλά, αλλά θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα. Το θεωρούμε έτος ανάπτυξης: ο Magnussen μας έδωσε μια pole position που δεν ήταν στα σχέδια και το 2023 θέλουμε να αναπτυχθούμε περαιτέρω. Στόχος είναι να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά στη βαθμολογία, να παλεύουμε πάντα για βαθμούς και μια μέρα να ανέβουμε στο βάθρο.
Θα δείτε τον επόμενο χρόνο θα έχουμε ένα μονοθέσιο που θα είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με φέτος. Ελπίζουμε να κερδίσουμε ξανά την AlphaTauri.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό