16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Slip Skirt: 10 σύνολα που αποδεικνύουν πως μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

To «μυστικό όπλο» της γυναικείας γκαρνταρόμπας θα είναι must have και φέτος!

Παρόλο που το silk midi dress εξακολουθεί να είναι δημοφιλές ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας, η skirt version του, είναι τώρα στο επίκεντρο. Το slip skirt έκανε δυναμικό comeback τις τελευταίες σεζόν, έχει μεγάλη αξία για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα και είναι και μία από τις καλύτερες επιλογές και για το φθινόπωρο. Όπως αποδεικνύεται, χάρη σε όλα τα νέα χρώματα, τα prints και τα design details που αναδύονται, είναι πιο εύκολο από ποτέ να φορέσεις την slip skirt.

Τα slip dresses θα πρωταγωνιστήσουν στις γκαρνταρόμπες μας μόλις βγούμε από την καραντίνα
Πώς μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση

Δροσερές, θηλυκές και εκπληκτικά ευκολοφόρετες, αυτές οι φούστες είναι και πολύ ευέλικτες αφού μπορούν να φορεθούν από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές ώρες. Αρχικά, μπορείς να επιλέξεις μια πολύ κομψή φούστα και να τη συνδυάσεις με μια μπλούζα ή ένα crop top και strappy sandals ή μοκασίνια για επίσημες περιστάσεις. Από την άλλη, αν το προσωπικό σου στυλ είναι πιο relaxed ή αθλητικό, μια slip skirt μπορεί πολύ εύκολο να φορεθεί με ένα απλό μπλουζάκι και sneakers ή ένα φαρδύ top και flats.

Και όταν επιτέλους (επιστρέψεις) στο γραφείο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μπλέιζερ, ένα λευκό πουκάμισο και τακούνια για το απόλυτο office appropriate look. Εν τω μεταξύ, μια slip skirt είναι μια πιο κομψή αλλά εξίσου άνετη εναλλακτική λύση για τις φόρμες σου ενώ εργάζεσαι από το σπίτι.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις παρακάτω για να δεις πώς η slip skirt, το μυστικό όπλο για κάθε εμφάνιση που συνδυάζει τάσεις, κομψότητα και στυλ, μπορεί να φορεθεί φέτος το φθινόπωρο.

κεντρικής φωτογραφίας: @meganadelaide

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό