17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τι είπε ο Κλοπ για την ήττα της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας και στα πολλά παιχνίδια που δίνουν όλες οι αγγλικές ομάδες, με αφορμή την ήττα της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό και την πιθανότητα πως μπορεί να μην υπάρξει καμία αγγλική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης φέτος.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά του με το επιβαρυμένο πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερο με το νέο format του Champions League και την αύξηση σε 36 ομάδες. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία καταπληκτική εμφάνιση, επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και προσέθεσε ένα ακόμη σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Βλέποντας την Άστον Βίλα να χάνει χθες το βράδυ σημαίνει ότι καμία αγγλική ομάδα δεν θα είναι σε ευρωπαϊκό τελικό. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε, μήπως μειώνουμε την ένταση για τους ποδοσφαιριστές; Αν καμία αγγλική ομάδα δεν είναι σε ευρωπαϊκό τελικό, έχουμε αποτύχει; Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν είναι υπερεκτιμημένο, οι παίκτες είναι καταπονημένοι. Κάποιος πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο, κόψτε ένα παιχνίδι.

Δύο έξτρα παιχνίδια στο Champions League τη νέα σεζόν, γίνεται να αφαιρεθεί ο επαναληπτικός από τους ημιτελικούς του League Cup. Είχα μια συζήτηση με το TNT – μια τηλεοπτική εκπομπή που δεν θα παρακολουθήσω ποτέ ξανά – και μου είπαν ότι μας πληρώνουν για να παίζουμε ωστόσο δεν συμφωνώ, το ποδόσφαιρο τους πληρώνει για να δουλεύουν.

Πρέπει να γίνεις ξανά μέρος του ποδοσφαίρου και όχι “στίφτης”. Αυτή είναι μια συμβουλή που μπορεί να δώσει ένας μεγάλος άνθρωπος που αποχωρεί. Οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν και χωρίς συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό