17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Hailey Bieber: Αυτό είναι το ελληνικό skincare προϊόν που λατρεύει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hailey Bieber είναι από τις λίγες celebrities που ασχολείται με το skincare και αναζητά διαρκώς το επόμενο προϊόν, που θα την εντυπωσιάσει αρκετά έτσι ώστε να το εντάξει στη ρουτίνα της.

Αν και η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τα προϊόντα του δικού της brand, Rhode, για το σώμα της χρησιμοποιεί προϊόντα άλλων εταιρειών, ανάμεσά τους κι ένα με ελληνική υπογραφή, το οποίο της εξασφαλίζει το πιο βαθύ μαύρισμα.

Όπως φέρετε να αποκάλυψε σε ένα fan account, το καλοκαίρι έχει πάντα στο νεσεσέρ της παραλίας το Carroten gel για πολύ έντονο μαύρισμα. Πρόκειται για ένα πραγματικά viral προϊόν, το οποίο χάρη στο μοναδικό συνδυασμό φυσικών ελαίων στη σύνθεσή του ενισχύει το μαύρισμα . Το Carroten Intensive Tanning Gel προσφέρει πολύ έντονο, άμεσο και βαθύ μαύρισμα με το αυθεντικό άρωμα Carroten. Παράλληλα, βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προστατεύοντάς τη από το ξεφλούδισμα, με τον συνδυασμό αντιοξειδωτικών βιταμινών Α & Ε. Καθώς δεν περιέχει καθόλου SPF, όπως αποκάλυψε στο μήνυμά της προς το fan account, το αναμιγνύει με το αντηλιακό της.

Μία από τις αγαπημένες της επιλογές για το σώμα είναι το Capital Soleil Protective Water Hydrating με SPF50 της Vichy, ένα αντηλιακό σπρέι σε μορφή νερού που περιέχει υαλουρονικό οξύ και είναι ιδανικό τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Το συγκεκριμένο αντηλιακό εκτός από το ότι προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες, χαρίζει επίσης πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία, απαλή και λαμπερή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό