16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Rally Acropolis 2022, Ειδική διαδρομή: 5 (Δάφνη)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Pierre-Louis Loubet σημείωσε την παρθενική του νίκη σε ειδική και τέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του επικεφαλής ενός αγώνα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το πλεονέκτημα της σειράς εκκίνησης. Βρίσκεται πλέον 1,9 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Loeb, ενώ τρίτος είναι ο Esapekka Lappi, μόλις 0,7 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Thierry Neuville.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής επικρατούσε ηλιοφάνεια, με τις συνθήκες του οδοστρώματος να είναι καλές με μαλακό χώμα.1#69 Kalle Rovanpera/Jonne HalttunenΔεν είχαμε καθόλου πρόσφυση. Πραγματικά δύσκολη διαδρομή, καθαρίσαμε το δρόμο, είχε πολύ μπόσικο χώμα.2#8 Ott Tanak/Martin JarveojaΑκόμη απαιτεί καθάρισμα ο δρόμος, δεν έχουμε υβριδικό σύστημα και υπάρχουν πολλές φουρκέτες.3#11 Thierry Neuville/Martijn WydaegheΈκανα ό,τι μπορούσα, η συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι τελείως διαφορετική εδώ. Σε τέτοιου είδους ειδικές πρέπει να βασίζεσαι στο αυτοκίνητο.4#33 Elfyn Evans/Scott Martin
Ήταν απαίσια, δεν είχαμε καθόλου πρόσφυση, όσο περνάνε αυτοκίνητα ο δρόμος θα καθαρίζει. Είναι δύσκολο να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.
5#18 Takamoto Katsuta/Aaron JohnstonΠήγαμε καλύτερα, νιώθω όμως άβολα. Είναι περίεργο, θα προσπαθήσω να το διορθώσω.6#42 Craig Breen/Paul NagleΉταν ένα καλό βήμα. Είμαι ακόμη πολύ νευριασμένος με ό,τι συνέβη πριν, ήμουν στη μέση του δρόμου.7#4 Esapekka Lappi/Janne FermΟ δρόμος έχει καθαρίσει αρκετά. Μου προκαλεί έκπληξη ο χρόνος. Γλιστρούσε πολύ, και τα ελαστικά μου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.8#19 Sebastien Loeb/Isabelle GalmicheΆργησα να φρενάρω σε μια αριστερή φουρκέτα, έφυγα ευθεία και έπρεπε να βάλω όπισθεν.9#6 Dani Sordo/Candido CarreraΗ αίσθησή μου δεν είναι άσχημη, αλλά οι σημειώσεις μου προς το τέλος της ειδικής δεν ήταν καλές. Επίσης στα γρήγορα κομμάτια γλιστρούσε πολύ και χάσαμε χρόνο.10#44 Gus Greensmith/Jonas AnderssonΣτην αρχή σε μια φουρκέτα έχασα τα φρένα και χάσαμε χρόνο.11#7 Pierre-louis Loubet/Vincent LandaisΑυτό είναι καλό. Το αξίζαμε. Είχα καλές σημειώσεις και οδήγησα καλά, κράτησα τις γραμμές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό