28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Rally Acropolis 2021, Ειδική διαδρομή: 2 (Άγιοι Θεόδωροι 1)

Ειδήσεις Ελλάδα

O Ott Tanak σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ε.δ. της ημέρας. Ο Εσθονός ήταν μόλις 0,2 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Sebastien Ogier, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, παρά το γεγονός πως “καθάριζε” τη διαδρομή.
Ο ομόσταβλός του Elfyn Evans πέτυχε τον τρίτο χρόνο, ενώ ο Thierry Neuville δεν είχε αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι του Hyundai i20 WRC και έχασε χρόνο.
To μήκος της ειδικής διαδρομής είναι 17,54 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 25°C, ενώ συνθήκες οδοστρώματος ήταν σκληρό και γλιστερό χώμα.
Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής1Sebastien Ogier/Julien IngrassiaΠολύ γλιστερή ειδική. Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά νομίζω ότι δυστυχώς χάσαμε χρόνο.2Elfyn Evans/Scott MartinAρκετά χαμηλή πρόσφυση. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τις γραμμές του Seb.3Thierry Neuville/Martijn WydaegheΔεν είχα αυτοπεποίθηση, έχανα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Έχασα ταχύτητα, έχουμε δύο ρεζέρβες. Η πρόσφυση ήταν χαμηλή, πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο στήσιμο.4Kalle RovanperaJonne HalttunenΉταν εντάξει. Δύσκολες συνθήκες πρόσφυσης με αυτά τα λάστιχα. Πρέπει να βρω τον τρόπο να οδηγήσω σωστά.5Ott Tanak/Martin JarveojaΚαθαρή ειδική, δεν είχαμε προβλήματα. Η επόμενη θα είναι πιο σκληρή και θα πρέπει να αλλάξουμε ρυθμίσεις.6Gus Greensmith/Chris PattersonΔεν είχαμε πρόσφυση. Δε βρήκα ρυθμό, δεν μπόρεσα να κρατήσω καθαρές γραμμές. Πρέπει να κάνουμε ρυθμίσεις για την επόμενη φορά.7Dani Sordo/Candido CarreraΠολύ γλιστερή ειδική. Δεν έχουμε πολλά μαλακά ελαστικά.8Adrien Fourmaux/Renaud JamoulΉταν σκληρή, δύσκολη ειδική. Πρέπει να δοκιμάσουμε διαφορετικές ρυθμίσεις για την επόμενη. Στον τερματισμό έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας.9Pierre-louis Loubet/Florian Haut-labourdetteΉταν εντάξει, όμορφη ειδική. Θα συνεχίσουμε, θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε.10Ιορδάνης Σερδερίδης/Frederic MiclotteΉταν ταχύτερη απ’ ό,τι με το R5. Είναι απαιτητική ειδική, είμαι και μεγάλος σε ηλικία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό