13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Rally Acropolis 2021, Ειδική διαδρομή: 14 (Πύργος)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ott Tanak σημείωσε τον πρώτο χρόνο, αυξάνοντας τη διαφορά του από τον Sebastien Ogier. Ο Kalle Rovanpera παραμένει επικεφαλής του ράλλυ. Όλα τα πληρώματα επικεντρώνονται πλέον στη Super Stage.
To μήκος της ειδικής διαδρομής ήταν 33,20 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 20 βαθμοί Κελσίου, ενώ η ειδική είχε μαλακό και νωπό χώμα.1Γενική κατάταξη μετά την Ε.Δ.13:1. Rovanpera 3:19.49,8”2. Tanak +35,0”3. Ogier +1:07,4”4. Sordo +2:47,9”5. Greensmith +5:17,7”6. Fourmaux +6:40,7”
Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής.2Sebastien Ogier/Julien IngrassiaΔεν πιέσαμε σε αυτή την ειδική, θα πιέσουμε στην Power Stage.3Elfyn Evans/Scott MartinΤο τελευταίο κομμάτι δεν είχε καθόλου πρόσφυση και οι σημειώσεις δεν ήταν ακριβείς. Είχαμε μερικές εκπλήξεις.4Thierry Neuville/Martijn WydaegheΚαλή ειδική, δύσκολη, με πολύ γλιστερά σημεία. Έκανα ό,τι μπορούσα. Καθαρίσαμε το δρόμο, ιδίως στο τέλος. Δεν μπορούσαμε να πάμε πιο γρήγορα.5Kalle Rovanpera/Jonne HalttunenΉταν δύσκολη ειδική, με λάσπες στο δάσος, ιδίως με τα σκληρά ελαστικά. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Power Stage.6Ott Tanak/Martin JarveojaΔεν έχω υαλοκαθαριστήρες, αλλά δε με επηρέασε σε αυτή την ειδική.7Gus Greensmith/Chris PattersonΔεν έχουμε κάποια μάχη να δώσουμε. Οδήγησα περισσότερο με ό,τι έβλεπα, παρά βασιζόμενος στις σημειώσεις.8Dani Sordo/Candido CarreraΕίμαι χαλαρός. Βρισκόμαστε στην 4η θέση, θα συνεχίσουμε έτσι.9Ιορδανης Σερδεριδης/Frederic MiclotteΗ μακρύτερη ειδική, πολύ καλή στην αρχή και στο τέλος, πολύ διασκεδαστική, στο μέσο είναι δύσκολη, με λασπωμένα σημεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό