21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

OnePlus Nord Watch: Με OLED 1,78”, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ημέρες

Ειδήσεις Ελλάδα

To πρώτο smartwatch της OnePlus παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2021 και τώρα φέρνει ένα ακόμα μέσω της πιο προσιτής της μάρκας Nord. Tο OnePlus Nord Watch είναι ένα smartwatch με μεγάλη και φωτεινή οθόνη, αθλητική παρακολούθηση και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ημέρες.

Διαθέτει ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,78″ με ανάλυση 368×448 pixels και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Επειδή δεν έχει δικό του GPS, μπορεί να συλλέξει θέση από το smartphone μόνο μέσω Bluetooth 5.2.

Το Nord Watch έχει αναπτυχθεί με στόχο να είναι unisex και έχει λειτουργία παρακολούθησης του έμμηνου κύκλου των γυναικών. Διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, οθόνη SpO2 και υποστηρίζει παρακολούθηση ύπνου. Έχει επιταχυνσιόμετρο για να ανιχνεύει αυτόματα δραστηριότητες άσκησης και υποστηρίζει 105 τύπους ασκήσεων. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP68 για πλήρη προστασία από σκόνη και νερό.

Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από κράμα ψευδάργυρου και πλαστικό, ενώ η ζώνη είναι σιλικόνη. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 230 mAh. Μπορεί να λειτουργήσει για ένα μήνα με φόρτιση στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, ενώ η αντοχή ενεργού χρήσης φτάνει στις 10 ημέρες σύμφωνα με την OnePlus.

Το OnePlus Nord Watch είναι διαθέσιμο αμέσως σε τιμή γνωριμίας 4.999 INR (60 $) σε Midnight Black. Η κανονική τιμή λέγεται ότι είναι 6.999 INR (85 $), αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί από πότε θα ισχύσει. Μια έκδοση Deep Blue θα καταφτάσει επίσης, αλλά δεν έχει δοθεί ημερομηνία διαθεσιμότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό