23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θα γίνω ο εφιάλτης τους. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα λάθη των γιατρών και τις παραλείψεις που έγιναν με αποτέλεσμα τον θάνατο του πατέρα του έχει αποφασίσει να αποκαλύψει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

Μιλώντας στον ALPHA, ο κύριος Καλλιάνος έκανε λόγο για αδιάσειστα στοιχεία που έχει στην κατοχή του και αποδεικνύουν τα λάθη των γιατρών όσο ο πατέρας του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν όπου και έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε συντετριμμένος αναφέροντας «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και οι άνθρωποι που είδαν με ελαφρά την καρδία την περίπτωση του πατέρα μου θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Τους έχω όλους καταγεγραμμένους, όχι επειδή είμαι ο Ηρακλής Πουαρώ αλλά διαθέτω ηχητικά με τον αδερφό μου. Υπάρχουν αποδείξεις, ηχητικά, συνομιλίες και αυτοί οι οποίοι είδαν την περίπτωση του πατέρα μου χαλαρά, έρχεται η σειρά τους. Θα γίνω ο εφιάλτης τους, για να μάθουν να μην χρησιμοποιούν την ημιμάθια σε άλλους ασθενείς. Δεν το λέω εκδικητικά, ήρθε η ώρα να καταλάβουν ότι έχει πονέσει πολύς κόσμος και φτάνει ως εδώ. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, ο κ. Καλλιάνος ξεκαθάρισε «Το τι λέει και τι δεν λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν με ενδιαφέρει. Προτεραιότητα είναι ο πατέρας μου… Με πήρε τηλέφωνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής και πολλοί βουλευτές».

Όπως τόνισε ο μετεωρολόγος οι γιατροί τους παρουσίασαν δέκα προβλήματα εκ των υστέρων, τα οποία γνώριζε ο αδερφός του ήδη ως καρδιολόγος. «Για την ψυχή του πατέρα μου και την τιμή του πατέρα μου, θα το πάω μέχρι τέλους», τόνισε στο τέλος ο Γιάννης Καλλιάνος συντεντριμμένος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό