18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ευχάριστα νέα με Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ και δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην «OPAP Arena». Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ γνώρισε την ήττα με 3-0 και πλέον είναι στο -4 από την κορυφή. Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας ματς με τον Άρη που ακολουθεί, όπου… καίγονται για νίκη.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Τερίμ είχε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι και πάλι στη διάθεση του Τούρκου. Πολύ πιθανό να πάρει και φανέλα βασικού την Κυριακή, μιας και οι Ακαϊντίν και Γέντβαϊ είναι τιμωρημένοι, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:Απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στον αγώνα της Τετάρτης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας εντάχθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Αντίθετα το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό