22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Καρέ» ο Χάαλαντ, θρίλερ κορυφής με Σίτι και Άρσεναλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε… δαιμονιώδη κατάσταση και διέλυσε με 5-1 τη Γουλβς για να διατηρηθεί στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αλλά και με ένα ματς λιγότερο στη συναρπαστική μάχη του τίτλου στην Premier League. Τέσσερα γκολ έβαλε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έφτασε τα 25 φέτος στο πρωτάθλημα και έχει 88 απ’ όταν ήρθε στην Σίτι, ξεπερνώντας τα όσα είχε πετύχει στην Ντόρτμουντ!

Ο Νορβηγός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διπλασίασε τα τέρματα των «πολιτών» στο 35′, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 3-0 ξανά από τα «11» βήματα. Ο Χάαλαντ δεν «παιζόταν», δεν υπήρχε τρόπος να τον μαρκάρουν οι αμυντικοί της Γουλβς και η ποιότητά του στα τελειώματα αποτυπώνεται στο 4ο γκολ του στο ματς.

Ο Χάαλαντ πήρε την μπάλα τον Φόντεν και από δύσκολη θέση την «εξαπέλυσε» στην απέναντι γωνία της εστίας του Ζοσέ Σα. Ο Χούλιαν Άλβαρες στο 85′ πέτυχε το τελευταίο γκολ για την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Χουάνγκ Χι Τσαν να έχει πετύχει το γκολ της… τιμής για τους «λύκους» στο 53ο λεπτό.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία νίκησε νωρίτερα με 3-0 την Μπόρνμουθ, διαθέτοντας, όμως, κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Στις τελευταίες 2 αγωνιστικές η Άρσεναλ παίζει εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εντός με την Έβερτον, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι παίζει εκτός με Φούλαμ και Τότεναμ και μετά εντός με Γουέστ Χαμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό