14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Nothing Phone (1): Επιβεβαιώθηκε το chipset Snapdragon 778G+

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ιδρυτής και CEO της Nothing, Carl Pei, συνεχίζει το marketing campaign για το Phone (1), δίνοντας πληροφορίες καθημερινά για την επερχόμενη συσκευή. Σήμερα επιβεβαίωσε ότι η συσκευή τροφοδοτείται από το Premium mid-range SoC Qualcomm Snapdragon 778G+.

Οι πληροφορίες ότι θα φοράει αυτό το chipset διέρρευσαν πριν από λίγες ημέρες όταν εντοπίστηκε στο Geekbench, ωστόσο τώρα είναι επίσημα τα πράγματα.

Η Nothing λέει ότι το Snapdragon 778G+ είναι «προσαρμοσμένο» για το Phone (1) αλλά δεν επισημαίνει κάτι για να στηρίξει τα λεγόμενά της. Είναι μια στρατηγική που κρατάει από την εποχή της OnePlus οπότε δεν πρέπει να δώσουμε πολλή σημασία.

Να πούμε ότι το “+” στο “Snapdragon 778G+” προέρχεται από την υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, κάτι που ακούγεται ενδιαφέρον. H Nothing υποστηρίζει ότι η Qualcomm πρόσθεσε αυτές τις δυνατότητες στο SoC μόνο για το Phone (1), κάτι που είναι δύσκολο αλλά μπορεί και να ισχύει.

Ο Carl Pei είπε πολλά πράγματα σχετικά με το γιατί η εταιρεία του επέλεξε ένα chipset mid-range για το πρώτο της τηλέφωνο, όπως “τα τηλέφωνα έχουν φτάσει σε ένα σημείο αρκετά καλής απόδοσης για γενικές εργασίες και τα πιο ισχυρά τσιπ έχουν μειωμένες αποδόσεις”. Βέβαια, το ζητούμενο ήταν να κρατηθεί η τιμή χαμηλά και αν είχε επιλέξει ένα Snapdragon 8 Gen 1, δεν θα μπορούσε να το πετύχει.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό