21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά: «Γνήσια» δεκανίκια της ΝΔ

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή των πυρών από το ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά στην κόντρα που άνοιξε μετά τη δήλωση του ξαδέρφου του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλη, υποψήφιου ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι οι ψήφοι των Σπαρτιατών είναι ευπρόσδεκτες. Δήλωση που ανακάλεσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες αργότερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά ότι σιώπησαν σε ανάλογη δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου, με το κόμμα της Κουμουνδούρου να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «μπορεί για μία ακόμη φορά να προσπάθησαν να προστατέψουν τον σύμμαχο τους, ως γνήσια δεκανίκια».

Σημειώνεται ότι, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε σε ερώτηση για το αν η ΝΔ επιδιώκει να πάρει τις ψήφους των Σπαρτιατών: «Εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Στον ελληνικό λαό αναφερόμαστε. Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μάταια αναζητήσαμε να βρούμε έστω μια αντίδραση των κομμάτων της λεγόμενης κεντροαριστεράς μετά την δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» τόνισε πως θα ήθελε οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να ενισχύσουν το κόμμα του κ. Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές.

Τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η Νέα Αριστερά ανάλωσαν, όπως φαίνεται, τόσο πολλή ενέργεια στην ενασχόληση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δεν βρήκαν το κουράγιο να σχολιάσουν τον βουλευτή της κυβέρνησης. Ή απλά μπορεί για μία ακόμη φορά να προσπάθησαν να προστατέψουν τον σύμμαχο τους, ως γνήσια δεκανίκια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό